Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρίαμβος Ολυμπιακού! Παραμιλάει η Ευρώπη - "Πάτησε" με 4αρα την Κράσνονταρ και πάει αστέρια (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-21 23:54:00

Θρίαμβος Ολυμπιακού! Παραμιλάει η Ευρώπη - "Πάτησε" με 4αρα την Κράσνονταρ και πάει αστέρια (Vid)

Sportdog Team
Θρίαμβος Ολυμπιακού! Παραμιλάει η Ευρώπη - "Πάτησε" με 4αρα την Κράσνονταρ και πάει αστέρια (Vid)

Πάρτι με γκολάρες. Τεράστια νίκη με 4-0.

Ολυμπιακός: Σ' ένα εκπληκτικό βράδυ που θα μείνει στην ιστορία οι Ερυθρόλευκοι πήρας σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 4-0 της Κράσνονταρ.

Οι Πειραιώτες έμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητοι και πηγαίνουν στην Ρωσία, να σφραγίσουν την πρόκριση. Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που χάρισαν θέαμα στον κόσμο τους που ακόμα μια φορά ήταν εκεί για να τους στηρίξουν με την παρουσία τους.

Σ' ένα τρελό δεκάλεπτο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι Πειραιώτες πέτυχαν τρια τέρματα, στήνοντας πάρτι στο Καραϊσκάκη που είχε πάρει φωτιά.

Πλέον θα ταξιδέψει στην Ρωσία την άλλη Τρίτη, με σκοπό να σφραγίσει την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ραντζέλοβιτς, με το πουλέν του Πέδρο Μαρτίνς να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του εξαιρετικού Μασούρα.

Ο Σέρβος εξτρέμ σε δυο επαφές που είχε με την μπάλα κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ, υπενθυμίζοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση από τον Βαλμπουενά, που είχε καθοριστική συμμετοχή στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. 

Στο αγωστικό κομμάτι τώρα ο Ολυμπιακός με το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα από τους φιλοξενούμενους, με την πρώτη καλή φάση να έρχεται στο 9’ με τον Γκιλιέρμε.

Λίγα λεπτά αργότερα η Κράσνονταρ ήταν αυτή που απείλησε την εστία του Ζοσέ Σα με τον Βιλένα και τους Ρώσους να διαμαρτύρονται για χέρι του Γκιλιέρμε.

Ο διαιτητής αφού είδε το VAR διαπίστωσε πως δεν υπήρξε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Σαφόνοφ, με καλύτερη εκείνη του Μπουχαλάκη 15’ μετά από σέντρα του Μασούρα.

Η αναγκαστική του αλλαγή του Καμπελά στο 26’ και η είσοδος του Όλσον επηρέασε αρκετά τους Ρώσους που έριξαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι.

Στο 30’ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, μετά από μια εκπληκτική ενέργεια του Γκερέρο. Ο Ισπανός πήρε από τον Μασούρα και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και δίχτυα!

Οι Πειραιώτες χαλάρωσαν στην συνέχεια και έδωσαν χώρους στους Ρώσους, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Στο 44’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Βαλμπουενά, ο οποίος μετά από σέντρα του Ποντένσε προσπάθησε να βρει την μπάλα με ψαλιδάκι και στη συνέχεια πήρε ξανά και με σουτ πάνω στην κίνηση απείλησε εκ νέου, με τον αμυντικό της Κράσνονταρ να διώχνει εγκαίρως.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν αρκετά μουδιασμένοι δίνοντας περισσότερο έμφαση στην άμυνα.

Η Κράσνονταρ πίεζε αρκετά στο παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Τσιμίκας στο 66’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε δυο αντιπάλους του και σούταρε, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει εύκολα.

Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους Ρώσους με τον Μάρκους Μπεργκ να βγαίνει μόνος του στην περιοχή του Ολυμπιακού και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Από το 68’ και μετά ο Ολυμπιακός άρχισε και πάλι να ανεβάζει ρυθμό, με τους Ποντένσε και Μασούρα να έχουν πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 78’ οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 με τον Βαλμπουενά να βγάζει υπέροχη κάθετη στον Ραντζέλοβιτς και τον Σέρβο να σκοράρει.

Στο 85’ ο Ραντζέλοβιτς μ’ ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 3-0 και έβαλε φωτιά στο κατάμεστο Καραϊσκάκης, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο 88' ο Ποντένσε ήρθε να σφραγίσει μια ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 4-0 και στέλνοντας τους Ερυθρόλευκους με το ένα πόδι στους ομίλους.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86’ Καμαρά), Ποντένσε, Γ. Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο. 

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25’ Όλσον), Βιλένα, Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεφ) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags