Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Ντάβιντσον; Τώρα έρχεται top class μέσος
| 2019-08-22 13:15:00

Ποιος Ντάβιντσον; Τώρα παίρνει top class χαφ - "Τελειώνει" Έλληνας άσος - "Βόμβα" με Ποντένσε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ντάβιντσον; Τώρα παίρνει top class χαφ - "Τελειώνει" Έλληνας άσος - "Βόμβα" με Ποντένσε;

"Tσουνάμι" στο λιμάνι μετά την "τεσσάρα". Όλα στη φόρα στο sportdog!

Απολύτως λογικό πλέον, μετά τη χθεσινή επιβλητική "τεσσάρα" του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ και την ουσιαστικά με το 1,5 πόδι παρουσία των "ερυθρόλευκων" στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σκυτάλη της ειδησεογραφίας και του ενδιαφέροντος -νωρίτερα του αναμενόμενου- να παίρνουν τα τελευταία μεταγραφικά των δευτεραθλητών Ελλάδας.

Και μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς να υποβίβασε το θέμα, χωρίς όμως να αρνείται πως υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός που ασχολείται με αυτές τις τελευταίες κινήσεις, ωστόσο μοιραία η προσοχή σιγά σιγά θα στραφεί στο τελευταίο πάρε-δώσε των "ερυθρόλευκων".

Σημερινό μάλιστα δημοσίευμα, επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Ντάβιντσον, του 28χρονου μεσοεπιθετικού της Γκιμαράες, για τον οποίο λέγεται πως ο ίδιος ο Μαρτίνς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του, αφού τον θεωρεί ιδανικό να δώσει λύσεις τόσο αγωνιζόμενος σε ρόλο "αντί-Φορτούνη" όσο και στα άκρα. Κάτι που βάσει των χαρακτηριστικών του Βραζιλιάνου ανταποκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα.

Ο παίκτης έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Γκιμαράες, ομάδα που στο παρελθόν είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό (θυμίζουμε το ενδιαφέρον για τον στόπερ Πεδράο, ενώ και ο Ντάβιντσον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το τέλος της περασμένης σεζόν βρίσκεται στην επικαιρότητα των "ερυθρόλευκων").

Με τα εξασφαλισμένα έσοδα από την πρόκριση στους ομίλους, δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει την άνεση να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και σαφώς να κοιτάξει να κάνει τα... ψώνια του (αφού θα αποκτηθεί πιθανότατα και ένας ακόμη επιθετικός) από ψηλότερα της Γκιμαράες, ράφια.

Ως προς το μέτωπο των αποχωρήσεων τώρα. Πιο προχωρημένη μοιάζει αυτή του Κούτρη στη Μαγιόρκα (σε περίπτωση που υλοποιηθεί θα αποκτηθεί αριστερός μπακ), ενώ στη σεναριολογία που αναπτύχθηκε αναφορικά με την παρουσία scout χθες στο Καραϊσκάκη για τον Ποντένσε, να πούμε απλώς, πως η παραμονή ή όχι του Πορτογάλου εξτρέμ δεν έχει να κάνει σε τίποτα με scouting που του γίνεται ή θα του γίνει. 

Υπενθυμίζουμε πως εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες και όσοι δεν αντιλαμβάνονται πως από μόνο του αυτό φτάνει και περισσεύει για να μετακινηθεί (εάν και εφόσον το θελήσει ο Πορτογάλος ατζέντης), τότε δημιουργούν και συντηρούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν και χωρίς την παραμικρή βάση ρεαλισμού.

Όχι πως δεν μπορεί να προκύψει -ανά πάσα στιγμή- θέμα Ποντένσε, αλλά προς Θεού αυτό δεν εξαρτάται από την παρουσία (που δεν υπήρχε επιβεβαιωμένη ούτε καταγεγραμμένη, αλλά και που -πιστέψτε μας- ακόμη και αν υπήρχε για τον Πορτογάλο χθες, ποτέ δεν θα έφτανε στα δημοσιογραφικά γραφεία...) scout και γενικότερο σκανάρισμα του από ευρωπαϊκές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παράνοια" Αλέφαντου: "Τους ξέσκισε! Είναι χώστης, θα γίνει παικταράς - Φέρνει χάφαρο ο Μαρινάκης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags