Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ στο 94’! "Αυτοκτόνησε" στην Σλοβακία ο ΠΑΟΚ - Στην Τούμπα για την ανατροπή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-22 23:56:00

Σοκ στο 94’! "Αυτοκτόνησε" στην Σλοβακία ο ΠΑΟΚ - Στην Τούμπα για την ανατροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο 94’! "Αυτοκτόνησε" στην Σλοβακία ο ΠΑΟΚ - Στην Τούμπα για την ανατροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηττήθηκε 1-0 από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΠΑΟΚ: Ψυχρολουσία στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Δικέφαλο να δέχεται γκολ στο 94' από την Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον οι Ασπρόμαυροι να κυνηγάνε την νίκη για να πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς, την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα.

Τραγική αντίδραση από την άμυνα του ΠΑΟΚ στο γκολ. Ο τερματοφύλακας της Σλόβαν έκανε το βολέ, ο Βαρέλα έκανε το γύρισμα με δυο παίκτες μπροστά του, με τον Πασχαλάκη να χάνει την μπάλα μετά από πίεση του Σπόραρ και ο Αμπένα να πετυχαίνει το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανώτερος σχεδόν σ' όλο το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ.

Πολλά προβλήματα στην τελική προσπάθεια, με τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να βγάζουν αρκετό εκνευρισμό στο παιχνίδι τους.

Ηχηρή απουσία για το παιχνίδι της Τούμπας, ο Λέο Μάτος που είδε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο και θα χάσει τη ρεβάνς.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η Σλόβαν μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, κυνηγώντας πολλές φάσεις χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 7΄ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον ΠΑΟΚ , με τον Λέο Ζαμπά να σουτάρει και την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της Σλόβαν.

Ο Δικέφαλος άρχισε σιγά-σιγά να πιέζει και να δημιουργεί όλο και περισσότερες φάσεις στην περιοχή των Σλοβάκων.

Στο 21’ λεπτό ο Μπίσεσβαρ μ’ ‘ένα καλό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Ολλανδός έβγαλε για τον Άκπομ με τον Άγγλο να μην προλαβαίνει την μπάλα.

Στο 45’ ο Λεό Μάτος δέχθηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μόχα, με το φάουλ ν γίνεται σε καλό σημείο για την Σλόβαν. Η εκτέλεση ωστόσο κατέληξε στα σώματα των παικτών του Δικεφάλου και το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και στο 46’ ζήτησε πέναλτι, για σπρώξιμο του Πέλκα μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Στο 49΄η Σλόβαν βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Κάβριτς, όμως ο Πασχαλάκης βγαίνει και τον σταματάει εγακίρως.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πέλκας είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία. Στο 53' η φάση ξεκίνησε από τα αριστερά από τον Μπίσεσβαρ, με τον Πέλκα να χάνει από τον Γκρέιφ στο τετ α τετ.

Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα συνέχιζαν να πιέζουν στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να πετύχουν κάποιο γκολ.

Πολύ καλή η ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ, στις αντεπιθέσεις των Σλοβάκων.

Η μεγάλη ένταση στο παιχνίδι συνεχίστηκε και δεν έλειψαν τα νεύρα μέσα στο παιχνίδι, με τους Αουγκούστου, Λιούμπισιτς και Αμπένα να βλέπουν κίτρινη κάρτα.

Στο 86’ πήγε να γίνει το λάθος μεταξύ Μάτος και Πασχαλάκη. Ο Βραζιλιάνος γύρισε πολύ άσχημα την μπάλα με το κεφάλι και ενώ ήταν δίπλα του ο Μόχα.

Μέχρι το 94’ ο Δικέφαλος έδειχνε να είναι εκείνος που ελέγχει το ματς, στην τελευταία φάση του αγώνα όμως αδράνησε και δέχτηκε ένα φθηνό γκολ.

Ο τερματοφύλακας της Σλόβαν έκανε το βολέ, ο Βαρέλα έκανε το γύρισμα με δυο παίκτες μπροστά του, με τον Πασχαλάκη να χάνει την μπάλα μετά από πίεση του Σπόραρ και ο Αμπένα να πετυχαίνει το γκολ.

Σλόβαν (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Καμπς (77’ Νόνο), Μόχα (87’ Ντάνιελ), Λιούμπισιτς, Σπόραρ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίκοφ, Τσάβριτς (53’ Ρατάο) , Ντε Μάρκο.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (76’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Πέλκας (65’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags