Facebook Pixel Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Καρντόσο και του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ
| 2019-08-24 11:30:00

Τι κάνει ο Τίγρης μετά το ΣΟΚ - Τον "τελειώνουν" οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ - Κι άλλη ηχηρή αποχώρηση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τι κάνει ο Τίγρης μετά το ΣΟΚ - Τον "τελειώνουν" οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ - Κι άλλη ηχηρή αποχώρηση!

Θέλει... παραδάκι ο Καρντόσο. Αυτόν "παίρνει" μαζί του. Χαμός...

Δεδομένο πρώτο: ο προβληματισμός στην ΑΕΚ και ειδικότερα στον Μελισσανίδη αναφορικά με την παραμονή του Καρντόσο έχει σπάσει ταβάνι. Δεδομένο δεύτερο: στον Καρντόσο, πέραν του Λυσσάνδρου, δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμη και ο ίδιος προετοιμάζει και προετοιμάζεται για να κάτσει κανονικά στον πάγκο στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεδομένο τρίτο: ο Μελισσανίδης, πάντα, αξιοποιεί την επόμενη μέρα ενός σοκ (κακή ώρα όπως η χτεσινή) προκειμένου να πληροφορηθεί, να ρωτήσει, να μάθει. Ποτέ δεν παίρνει τις αποφάσεις του άμεσα, αφήνει συνήθως τη μέρα, την πρώτη μέρα, να περάσει.

Δεδομένο τέταρτο: τώρα, εξαιτίας ακριβώς της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη, η κατάσταση είναι κάπως… περίεργη ως προς δηλαδή το να διώξει τον Πορτογάλο τώρα. Δεδομένο πέμπτο: το συμβόλαιο του Καρντόσο είναι τόσο υψηλό που δεν μπορεί να γίνει απόλυση χωρίς ο ίδιος τεχνικός να μην είναι, αρχικά, ενήμερος για τις αποφάσεις. Και μέχρι χτες, ο Πορτογάλος είχε την εντύπωση – και την έλεγε μάλιστα σε ανθρώπους, σε φίλους του από την πατρίδα του που τον πήραν να τον ρωτήσουν – πως συνεχίζει κανονικά στον πάγκο. Με ορίζοντα όμως πλέον το ματς της Κυριακής. Από Δευτέρα, κανείς, ούτε ο ίδιος προεξοφλεί οτιδήποτε.

Δεδομένο έκτο: ακριβώς το κυριακάτικο ματς και η παρουσία κόσμου στις εξέδρες είναι για πολλούς η «ευλογία» και η νομιμοποίηση αν θέλετε της προσδοκώμενης πλέον απόφασης της απόλυσης του Καρντόσο. Αυτό εκτιμάται από πολλούς στην ΑΕΚ, αυτό μεταφέρθηκε και στον Μελισσανίδη. Θαύματα δεν αναμένονται, η εικόνα δεν μπορεί να είναι συγκλονιστικά καλύτερη και σίγουρα όχι τέτοια που να αλλάξει θεαματικά την κατάσταση, οπότε οι αντιδράσεις του κόσμου ίσως «σπρώξουν» τα πράγματα.

Δεδομένο έβδομο: ακόμη πιο δύσκολη από του Καρντόσο είναι η θέση του Λυμπερόπουλου. Αν δεν έχει «τελειώσει» ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα «τελειώσει» (και προφανώς θα ανακοινωθεί), αφού θεωρείται υπεύθυνος όχι τόσο για την πρόσληψη του Πορτογάλου, αλλά για το γεγονός ότι δεν «προειδοποίησε» γι’ αυτά που βλέπουν άπαντες στα πρώτα επίσημα ματς, παρότι ζούσε καθημερινά την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασαν τα πρώτα ονόματα για αντι-Καρντόσο - Αυτός είναι το φαβορί, δεύτερος ο Δέλλας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags