Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμεινε... Ευρώπη ο Ολυμπιακός - "Σβηστά" 1-0 τον Αστέρα - Προβλημάτισαν οι αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-24 23:24:00

Έμεινε... Ευρώπη ο Ολυμπιακός - "Σβηστά" 1-0 τον Αστέρα - Προβλημάτισαν οι αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έμεινε... Ευρώπη ο Ολυμπιακός - "Σβηστά" 1-0 τον Αστέρα - Προβλημάτισαν οι αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωνάζουν για πέναλτι οι Αρκάδες στο 80'.

Super League: Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με πέναλτι του Ελ Αραμπί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Αρκετά μέτρια εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δεν απείλησε αρκετά και έδωσε πολύ χώρο στους φιλοξενούμενους.

Οι αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς στην αρχική ενδεκάδα προβλημάτισαν αρκετά μέσα στο γήπεδο, με την ομάδα να εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο της Τετάρτης και το 4-0 επί της Κράσνονταρ.

Επίμαχη στιγμή στο παιχνίδι το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες στο 80' της αναμέτρησης, μετά από τράβηγμα του Ελ Αραμπί στον Μπαράλες. 
Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τo VAR όμως δεν έδωσε κάτι και συνέχισε το παιχνίδι κανονικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.

Στο 5’ της αναμέτρησης οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι, μετά από σέντρα του Ραντζέλοβιτς που βρήκε στο χέρι του Πασσαλίδης.

Ο Ελ Αραμπί ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά σκορ με 1-0.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς συνέχιζαν να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, όμως οι παίκτες του Αστέρα έκαναν έγκαιρες επεμβάσεις.

Από το 20’ και μετά η πίεση των Ερυθρόλευκων έπεσε και έτσι οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν χώρο στο γήπεδο και να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 23΄ ένα σουτ του Φερνάντες κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σουντανί, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης υποδείχτηκε ορθώς σε θέση οφσάιντ.

Στο 32΄ο Αστέρας απείλησε εκ νέου με τον Ιγκλέσιας να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζοσέ Σα.

Ο Ολυμπιακός απείλησε αρκετές φορές, με τον Σουνταντί στο 38’ και με την σέντρα του Ποντένσε που έφυγε άουτ λίγο αργότερα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έψαχναν περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός απείλησε πάλι στο 511 με τον Σουντανι και στο 53 με τον Ποντένσε αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 69΄οι Ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, με τον Ποντένσε να γυρίζει στον Ελ Αραμπί και εκείνο με προβολή σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 71΄ο Σα ήταν και πάλι εκεί για τον Ολυμπιακό αφού μπλόκαρε το σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ.

Ο Μπαράλες στο 80’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι για τράβηγμα του Ελ Αρσαμπί, όμως ο διαιτητής μετά από τον έλεγχο που έκανε στο VAR έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μια καλή φάση να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ελ Αραμπί, ο Παπαδόπουλος όμως ήταν και πάλι εκεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Σουντανί, Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ και Ραντζέλοβιτς. Έξι οι αλλαγές του Μαρτίνς στην 11άδα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ και Μαρκ Φερνάντεθ.

Το 1-0 του Ελ Αραμπί δείτε το εδώ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags