Facebook Pixel "Ψάχνεται" να φύγει από την ΑΕΚ ο Μπάρκας!
| 2019-08-25 13:30:00

Νέα "ρουκέτα" στην ΑΕΚ - "Παίζει" αποχώρηση βασικού - Γιατί "τρελάθηκε" - Φέρνει... χρυσάφι;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέα "ρουκέτα" στην ΑΕΚ - "Παίζει" αποχώρηση βασικού - Γιατί "τρελάθηκε" - Φέρνει... χρυσάφι;

Tι ζητάει και ποιος τον... γλύκανε; "Καυτό" παρασκήνιο!

Θέμα από το… πουθενά έχει δημιουργηθεί με βασικότατο άσο της ΑΕΚ, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα, λίγες ημέρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή τουλάχιστον είναι η βασική του επιθυμία, ωστόσο η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής στο εξωτερικό και μάλιστα έχει ήδη ενημερώσει όποιους… χρειάζεται εντός της ομάδας. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ένωση ούτε με τον Μιγκέλ Καρντόσο, γι' αυτό άλλωστε και δεν θα «στραβώσει» εάν τελικά παραμείνει στο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο επιθυμία του αυτή τη στιγμή, είναι να φύγει.



Ο 25χρονος άσος των «Κιτρινόμαυρων» εκτιμά πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο στη βήμα στην καριέρα του και θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό σε ένα άλλο πρωτάθλημα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μάνατζερ που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι αποφασισμένοι να το «κυνηγήσουν» μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Άλλωστε, μόλις πριν από λίγες ημέρες υπήρξε σχετική ενημέρωση πως έφτασε πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπάρκα, η οποία όμως απορρίφθηκε, με την Ένωση να ζητάει τα διπλάσια, χρήματα που φυσικά φαντάζει απίθανο να δώσει κάποια ομάδα σε αυτή τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε. 



Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «όχι» στη Μονπελιέ και το γεγονός πως δεν προχώρησε η μεταγραφή με τον γαλλικό σύλλογο, είχε επηρεάσει ψυχολογικά τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος ήταν πρόθυμος να συζητήσει με τους Γάλλους, όπως και με όποια άλλη ομάδα ενδιαφερθεί από το εξωτερικό και αξίζει η περίπτωση από οικονομικής και αγωνιστικής πλευράς.

Το θέμα είναι ότι ο Μπάρκας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και θέλει να το κάνει άμεσα. Θα το κυνηγήσει, θα το προσπαθήσει και όπου βγει. Πάντως και στην ΑΕΚ να μείνει, σίγουρα δεν θα τον χαλάσει. Απλά θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό ήταν! Το πήρε απόφαση ο Τίγρης - Καρντόσο... τέλος - Εντολή σε Λύμπε - Ραγδαίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags