Facebook Pixel Αρωνιάδης: «Να μην αφορίσουμε το VAR με το καλημέρα - Να δείχνουν το σωστό ριπλέι στον διαιτητή»
| 2019-08-25 14:01:00

«Να μην αφορίσουμε το VAR με το καλημέρα - Να δείχνουν το σωστό ριπλέι στον διαιτητή»

Sportdog Team
«Να μην αφορίσουμε το VAR με το καλημέρα - Να δείχνουν το σωστό ριπλέι στον διαιτητή»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε στο OPEN TV και αναφέρθηκε στην μετάδοση του αγώνα με τον Παναιτωλικό από την ψηφιακή πλατφόρμα του PAOK TV, αλλά και στα λάθη των διαιτητών στα πρώτα ματς, παρότι υπήρχε το VAR.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του OPEN TV:

«Κάθε αρχή και δύσκολη το VAR δεν ξεκίνησε όπως θα έπρεπε, έγιναν κάποια λάθη αλλά δεν πρέπει να το αφορίσουμε με το καλημέρα, κάνοντας δύο βήματα πίσω. Παλέψαμε να το φέρουμε στην Ελλάδα και δεν μπορούν να το ακυρώνουν με το καλημέρα. 

Πρώτα θα πρέπει να βρούμε ποιος έχει την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν. Να δούμε αν ο διαιτητής βλέπει το σωστό ριπλέι και δεν παίρνει τη σωστή απόφαση η αν δεν του δίνεται το κατάλληλο ριπλέι. 

Μερικές φορές και το καλύτερο καλό να κάνεις σε κάποιον άνθρωπο μπορεί να το χειριστεί έτσι και να γίνει λάθος. Στόχος μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν καιν να μην δημιουργήσουμε καινούρια».

Για το PAOKTV και το ξεκίνημα του:

«Μερικές φορές δεν πρέπει να περιμένεις τις ευκαιρίες αλλά να ανοίγεις τον δικό σου δρόμο. Σίγουρα στην αρχή θα υπάρχουν προβλήματα αλλά είμαστε εδώ για να τα λύσουμε και να κυλήσει ομαλά όλη η διαδικασία είναι κάτι που αν πετύχει μπορεί να αλλάξει το χάρτη στα ελληνικά δεδομένα. 

Είμαστε χαρούμενοι που πρώτοι κάνουμε αυτή τη βουτιά στα αχαρτογράφητα νερά». 

Για το ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να παρακολουθήσει το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός:

«Είναι απλό μπαίνεις στην διεύθυνση  του PAOK TV επιλέγεις το παιχνίδι και είναι μια διαδικασία που δεν διαρκεί πάνω από δύο λεπτά. Πάντως για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει, προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια μέσω των social media». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags