Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: Έσκασαν "βόμβες" στην ΑΕΚ - "Τελείωσε" Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Τίγρης - Ραγδαίες εξελίξεις!
| 2019-08-26 00:35:00

Έσκασαν "βόμβες" στην ΑΕΚ - "Τελείωσε" Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Τίγρης - Ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
Έσκασαν "βόμβες" στην ΑΕΚ - "Τελείωσε" Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Τίγρης - Ραγδαίες εξελίξεις!

Έξαλλος ο Μελισσανίδης, τι έγινε έξω από το ΟΑΚΑ. Έσκασε παραίτηση!

Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: Τρομερές είναι πλέον οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με 2-1, καθώς θα υπάρξουν άμεσα ηχηρές αποχωρήσεις από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε έξαλλος από το γήπεδο και απευθυνόμενος στους οπαδούς που τον περίμεναν για να εκφράσουν τα παράπονά τους για την εικόνα της ομάδας, ανέφερε πως "έχουν τελειώσει όλοι"!

Προφανώς το "αφεντικό" της Ένωσης αναφερόταν στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μιγκέλ Καρντόσο, οι οποίοι την Δευτέρα θα έχουν ραντεβού με τον Μηνά Λυσάνδρου για τα τυπικά!



Ο Τίγρης είναι έξαλλος με τα όσα έχει δει μέχρι τώρα από την Ένωση και μιλώντας με τους συνεργάτες του, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στον σύλλογο ο Πορτογάλος κόουτς, ο οποίος πάντως στη συνέντευξη Τύπου... δεν γνώριζε τόποτα. Στον Δικέφαλο πάντως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και απλά ψάχνουν τον τρόπο για να λύσουν το συμβόλαιο με τον 47χρονο κόουτς.

Αντίθετα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη παραιτηθεί, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ και την Δευτέρα θα υπάρξει το επίσημο διαζύγιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντάει ο Τίγρης - Μεταγραφή... βόμβα - Παίρνει πρώην του ΠΑΟ - Άφωνη η Superleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags