Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει και χάφαρο - Μεταγραφή στο παρά πέντε των μεταγραφών - Αυτός γυρίζει!
| 2019-08-27 09:50:00

Έτσι το γυρίζει ο Τίγρης - Φέρνει και χάφαρο - Deal στο παρά ένα των μεταγραφών - Αυτός επιστρέφει

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι το γυρίζει ο Τίγρης - Φέρνει και χάφαρο - Deal στο παρά ένα των μεταγραφών - Αυτός επιστρέφει

"Χτυπάει" παντού το αφεντικό. "Φτιάχνει" κόσμο και νέο προπονητή.

Μπορεί στην ΑΕΚ σε αυτή τη φάση και μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή και του νέου προπονητή να έχουν "παγώσει" όλα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση δεν κοιτάζει πώς μπορεί να ενισχύσει την ομάδα έστω και την ύστατη ώρα, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις εξελίξεις που αναμένονται για το ποιοι θα αναλάβουν τα δύο σημαντικά πόστα που θα καθορίσουν το σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό οι "κιτρινόμαυροι" να προχωρήσουν σε μία προσθήκη, η οποία θα αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου έχει παρατηρηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα επί Καρντόσο, με τους Σιμόες, Σιμάο και Κρίστιτσιτς να μην μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 



Δεν αποκλείεται η διοίκηση της ΑΕΚ να προχωρήσει μία περίπτωση χαφ από το εξωτερικό το προσεχές διάστημα, προκειμένου να απομένει μόνο η έγκριση του νέου προπονητή για να ολοκληρωθεί το deal. Βεβαίως, δεν υπάρχουν ονόματα, ούτε καν πιθανοί στόχοι που μπορεί να γραφτούν, καθώς σε αυτή τη φάση όντως οι προτεταιότητες της Ένωσης είναι άλλες.

Πάντως, είναι βέβαιο πως μία μεταγραφή στην παρούσα κατάσταση μπορεί να αλλάξει κάπως το κλίμα και να "φτιάξει" λίγο τον κόσμο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως δεν προβλέπεται, με τα τωρινά δεδομένα, να γίνει κίνηση για την ενίσχυση της άμυνας. Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως το κενό που υπάρχει στα στόπερ θα καλυφθεί προς το παρόν με την επιστροφή του Ούρος Τσόσιτς στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, αν και όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν μόλις αναλάβει καθήκοντα ο νέος κόουτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρίχνει βόμβα ο Μελισσανίδης - Φέρνει στην ΑΕΚ πρώην του Ολυμπιακού - Θα γίνει χαμός!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags