Facebook Pixel Ολυμπιακός; Αυτός ο παίκτης έχει τρελάνει τον Μαρινάκη - Του δίνει 1,5 εκατ.
| 2019-08-28 11:23:00

Αυτός ο παίκτης έχει τρελάνει Μαρινάκη - Του δίνει 1,5 εκατ. ευρώ - Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός ο παίκτης έχει τρελάνει Μαρινάκη - Του δίνει 1,5 εκατ. ευρώ - Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

"Ψήθηκε" από Καρεμπέ και Μοντέστο. Τεράστια μεταγραφή!
 

Ο Ολυμπιακός πέρασε πανηγυρικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χθες, με το σπουδαίο διπλό που σημείωσε στην Τουρκία απέναντι στην Κράσνονταρ.  Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και το γεγονός πως απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. 

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έδειξε ξανά πως είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. 

Από τα πόδια του Γάλλου μπαλαδόρου προήλθε τόσο το 1-1 του Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο, όσο και το 1-2 στο δεύτερο μέρος, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε να σκοράρει και ένα εκπληκτικό γκολ (με το κεφάλι μάλιστα!).

Γενικά, ο έμπειρος άσος απέδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι μπορεί να ηγηθεί των Ερυθρολεύκων, πως έχει την ποιότητα να αναπληρώσει το κενό του Κώστα Φορτούνη και να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι. 

Ο παίκτης έχει ήδη κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος του δίνει πάντα φανέλα βασικού και οργανωτικό ρόλο, αλλά και το αφεντικό του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χθες στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη πρόκριση, τον είχε δίπλα του και, μάλιστα, σε κάποια φάση του έκανε ένα χαρακτηριστικό... χάδι στο κεφάλι (δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ), δείγμα του ότι αποτελεί μία από τις μεγάλες του αδυναμίες στην ομάδα. 



Εξάλλου, θυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τον έμπειρο άσο στην Ελλάδα, προσφέροντάς του ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα. Οι αποδοχές του Γάλλου αγγίζουν το χρόνο, μαζί με τα μπόνους, το 1,5 εκατ. ευρώ, ένα συμβόλαιο που στους Πειραιώτες κοστίζει (μαζί με την εφορία) σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ. 

Πάντως, καθοριστικό ρόλο για να έρθει ο παίκτης στο λιμάνι έπαιξαν και οι συμπατριώτες του, Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι του έκαναν επί μέρες "ψηστήρι" για να τον πείσουν να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Superleague. Kι όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, άπαντες στον Πειραιά δικαιώνονται πανηγυρικά για την επιλογή τους, αλλά και την επιμονή τους, να φέρουν τον έμπειρο Γάλλο στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε βόμβα στο λιμάνι στο παρά ένα των μεταγραφών - Δίνουν εξωπραγματικά λεφτά για ξένο άσο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags