Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Τρομερό να μπούμε στους ομίλους του Champions League
| 2019-08-28 22:01:00

Αυτό είναι το μυστικό του Μιλόγεβιτς – Θέλει Ολυμπιακό στο Champions League

Sportdog Team
Αυτό είναι το μυστικό του Μιλόγεβιτς – Θέλει Ολυμπιακό στο Champions League

Αυτό είναι το μυστικό του Μιλόγεβιτς – Θέλει Ολυμπιακό στο Champions League

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Τρομερό να μπούμε στους ομίλους του Champions League

Δεν θα έλεγε όχι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο να κληρωθεί ο Ερυθρός Αστέρας στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM όπου αναφέρθηκε στον πως οδήγησε την ομάδα του για δεύτερη φορά στο Champions League.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League: «Δεν μπορούσαμε να πούμε ότι το περιμέναμε. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που πιστεύω πολύ στη δουλειά. Είμαι δουλευταράς και πιστεύω με τη βοήθεια του Θεού, μπορούμε να καταφέρουμε. Τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο όταν ήρθαμε, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών μου και των οπαδών που είναι από τους καλύτερους στα Βαλκάνια, έχουμε φτάσει στο σημερινό σημείο».

Για το πόσο δύσκολη είναι η πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Αυτό που θέλαμε ήταν να μπούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ δύσκολο να μπεις στο Champions League και το ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, λόγω των όσων έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι είχαμε μόλις δύο εβδομάδες ξεκούραση. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε καταφέρει ό,τι έχουμε καταφέρει. Νομίζω είμαστε η μοναδική ομάδα που τα καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αρχίζοντας από τον πρώτο προκριματικό γύρο».

Για το πώς τα έχει καταφέρει: «Για μας πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά για μας είναι τρομερό να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Μερικές φορές ούτε δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα καταφέρνουμε. Έχουμε ένα τιμ που δουλεύουμε όλα τα χρόνια μαζί. Αυτό που με νοιάζει και προσπαθώ είναι να δημιουργήσουμε ανθρώπινες σχέσεις, να μιλάμε για τα πάντα. Δεν ξέρω πώς τα πετυχαίνουμε, αλλά τα πετυχαίνουμε... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές ιδιαίτερες στην πληροφόρηση. Για μένα το θέμα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Εκεί νομίζω ότι είναι η διαφορά».

Για το ρόστερ της ομάδας και το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχει τόσο ταλαντούχα φουρνιά Σέρβων όπως τα παλιότερα χρόνια: «Ήταν άλλες εποχές. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν αλλάξει πολύ οι παίκτες. Προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό σκάουτινγκ, να ψάχνουμε από χώρες παρόμοιες με εμάς, για αυτό έχουμε πάρει παίκτες όπως ο Μπεν, ο Μάριν, ο Τομανέ, ο Κάνιας. Το σερβικό πρωτάθλημα μοιάζει με το ελληνικό. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να συγκρίνω. Αλλά, κοιτάμε και παίκτες που μπορούν να πιάσουν. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι, που να έχουν πετύχει εδώ στη Σερβία».

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση από την κλήρωση: «Δεν θέλω να διαλέγω. Ξέρω ότι εδώ θέλουν να δουν τα μεγάλα τα αστέρια. Όποια ομάδα και να έρθει, ξέρουμε ότι δεν θα είμαστε φαβορί. Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει. Το σημαντικό ήταν ότι μπήκαμε στους ομίλους. Από εδώ και πέρα θα το απολαμβάνουμε και είναι μια γιορτή και να το διασκεδάσουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν και το σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Μαζεύουμε εμπειρίες και εγώ μαζεύω εμπειρίες. Γνώρισα τους Κλοπ, Τούχελ, Αντσελότι και αυτό δεν αγοράζεται».

Για το ενδεχόμενο να κληρωθεί ο Ερυθρός Αστέρας με τον Ολυμπιακό: «Γιατί όχι; Δεν έχω κάποια προτίμηση. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει δουλειά και πίστη. Δεν δέχομαι ότι στο ποδόσφαιρο, χάνεις. Ακόμα και στις ήττες μπορείς να μαθαίνεις».

Για τον γιο του που είναι στον Πανιώνιο: «Χαίρομαι για τον γιο μου. Είναι ταλαντούχος, είναι νέος. Έχει πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι στον Πανιώνιο, σε μια ομάδα που είναι στην καρδιά μου. Έχουν αναδειχθεί τόσοι παίκτες από αυτόν και πλέον και εκείνος έχει την ευκαιρία. Το σίγουρο είναι ότι όταν παίζει, δεν θα είναι κανείς εκεί να τον βοηθήσει, δεν θα είναι ο μπαμπάς του εκεί».

Για το αν ο MVP της ομάδας ή ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει είναι ο τερματοφύλακας, Μίλαν Μπόργιαν: «Θα συμφωνήσω μαζί σας. Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Είναι στα καλύτερά του χρόνια και σε κάθε τέτοιο ματς έχει πίεση. Είναι διεθνής με τον Καναδά και έχει πολλά να δώσει».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων με αφορμή τη φημολογία για την ΑΕΚ: «Έχω συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλω να μείνω εδώ. Δεν κουνιέμαι αυτή τη στιγμή από εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags