Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Σαββίδης: Ηγετική παρέμβαση μετά τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-30 16:54:00

Ηγετική παρέμβαση Σαββίδη μετά τον αποκλεισμό - Μήνυμα σε παίκτες - "Θα πεθάνουμε για να..."

Sportdog Team
Ηγετική παρέμβαση Σαββίδη μετά τον αποκλεισμό - Μήνυμα σε παίκτες - "Θα πεθάνουμε για να..."

Βγήκε μπροστά ο παράγοντας του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο Γιώργος Σαββίδης δεν κρύφτηκε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που αναλογεί στη διοίκηση της ομάδας για την αποτυχία.

Με μήνυμά του στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ζήτησε συγγνώμη και έκανε λόγο για ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε ο Δικέφαλος. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη, δεσμευόμενος πως όλοι στην ομάδα θα τα δώσουν όλα για να ζήσουν στιγμές ανάλογες με αυτές της περσινής σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Ο ΠΑΟΚ χθες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί!

Ο ΠΑΟΚ, όμως, γεννήθηκε για τα δύσκολα, υπόσχομαι πως θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε, πίστεψτέ το και εσείς!

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίκτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, το ίδιο θα κάνουν και φέτος. 

Υ.Γ2. Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα, όμως, περισσότερο και από αυτό, ένα κλαμπ μεγαλώνει όταν διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί όπου ονειρευόμαστε"

.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags