Facebook Pixel Ολυμπιακός - Δημήτρης Μάνος: Θα μπορούσε να είχε θέση στο Λιμάνι;
| 2019-09-01 11:00:00

Έτσι όπως πάει θα γυρίσει στον Ολυμπιακό - Έλληνας άσος "οργιάζει" και... τρελαίνει τον Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι όπως πάει θα γυρίσει στον Ολυμπιακό - Έλληνας άσος "οργιάζει" και... τρελαίνει τον Μαρτίνς!

Άνετα για τρίτος στο λιμάνι. Ποιος Κάιπερς και ποιος Ντουρμισάι;

Ολυμπιακός - Δημήτρης Μάνος: Το σπουδαίο "διπλό" του ΟΦΗ με 3-1 στην έδρα του κάκιστου Παναθηναϊκού μονοπωλεί την επικαιρότητα, σε ένα ματς που "υπέγραψε" ο Δημήτρης Μάνος με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο επιθετικός των Κρητικών ήταν… όλα τα λεφτά για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, καθώς έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στο προβληματικό κέντρο άμυνας των Πρασίνων. Ο Μάνος έκανε εξαιρετικά τελειώματα στα δύο γκολ που πέτυχε, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, εντυπωσιάζοντας με το ταχυδυναμικό του παιχνίδι και τον υποδειγματικό τρόπο που έφευγε στην αντεπίθεση.

Θυμίζουμε πως ο Μάνος αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έκρινε πως δεν τον χρειάζεται τη νέα σεζόν και δεν τον πήρε καν στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας άσος, πάντως, έδωσε... απαντήσεις με την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας ότι έχει δουλέψει πολύ και είναι ιδιαιτέρως βελτιωμένος.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Δημήτρης Μάνος διαπρέπει, τη στιγμή που οι παίκτες που ο Μαρτίνς επέλεξε αντί γι’αυτόν δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε να πάρει στην προετοιμασία τους Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα φέτος, με τον Βέλγο να φεύγει ως δανεικός για την Αζαξιό και τον Έλληνα διεθνή να παραχωρείται στην Μπέβερεν.  

Ως αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε ξανά σε αναζήτηση επιθετικού στο μεταγραφικό "παζάρι" και κατέληξε στην περίπτωση του Μάξι Λοβέρα, ο οποίος δεν είναι καθαρόαιμος φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνική "βόμβα" στο λιμάνι - Βασικός άσος ζήτησε 1,5 εκατ. - Θέλει να φύγει; Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags