Facebook Pixel ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Αν είχε παραμείνει στην Ένωση ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς!
| 2019-09-01 12:25:00

Ποιος Καρντόσο; Αυτός ήταν το... έγκλημα της ΑΕΚ - Δεν έπρεπε να φύγει - Χτυπούν το κεφάλι τους...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Καρντόσο; Αυτός ήταν το... έγκλημα της ΑΕΚ - Δεν έπρεπε να φύγει - Χτυπούν το κεφάλι τους...

Θα είχε βγει μπροστά τώρα. Γιατί τον θυμούνται; Παίζει να γυρίσει;

ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Η νέα σεζόν μπήκε με πολύ άσχημο τρόπο για την ΑΕΚ, η οποία αποκλείστηκε πολύ νωρίς από την Ευρώπη, ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα, άλλαξε τεχνικό διευθυντή και αναζητά προπονητή.

Τη στιγμή που η Ένωση βρίσκεται σε βαθιά αγωνιστική κρίση, ο Τάσος Μπακασέτας, που πωλήθηκε το καλοκαίρι στην Αλάνιασπορ, μπήκε "φορτσάτος" στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Μάλιστα, ο διεθνής άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη με 4-1 επί της Κασίμπασα για το πρωτάθλημα Τουρκίας, σκοράροντας το πρώτο γκολ και δίνοντας την ασίστ για το τρίτο.

Η εξαιρετική εμφάνιση του "Μπάκα" έκανε πολλούς στην ΑΕΚ να τον μνημονεύσουν, καθώς εκτός της σημαντικής αγωνιστικής του προσφοράς, ο διεθνής χαφ ήταν από τις πλέον ηγετικές προσωπικότητες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όπως έλεγαν στο εσωτερικό της Ένωσης, ο Τάσος Μπακασέτας ήταν παίκτης που δεν κρυβόταν και έβγαινε μπροστά στα δύσκολα. Πολλοί τόνιζαν ότι σε καταστάσεις σαν αυτή που βιώνει η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 26χρονος άσος αποτελούσε σημείο αναφοράς και βοηθούσε τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των συμπαικτών του.

Αυτός είναι ο λόγος που το όνομα του Μπακασέτα ακούστηκε ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα και στο Μαρούσι. Μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και ένα ακραίο σενάριο που ανέφερε ότι αν οι Κιτρινόμαυροι είχαν τη δυνατότητα να φέρουν πίσω τον "Μπάκα", ίσως να το προχωρούσαν άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" στην ΑΕΚ με Λιβάγια και τρελά σενάρια - Θα σκάσει το... μπαμ την τελευταία στιγμή;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags