Facebook Pixel Για άλλον ήρθαν, άλλον θέλουν να πάρουν!
| 2010-12-21 02:15:00

Για άλλον ήρθαν, άλλον θέλουν να πάρουν!

Για άλλον ήρθαν, άλλον θέλουν να πάρουν!

Σκάουτερ της Αταλάντα ήρθε στο ΟΑΚΑ για να «τσεκάρει» τον Γκέντσογλου, όμως ο «σκύλος» ανακάλυψε, πως με άλλον παίκτη της ΑΕΚ έχουν ξετρελαθεί οι Ιταλοί.

Στο ματς με την Ζενίτ άνθρωπος του ιταλικού συλλόγου είχε βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ματς έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον Σάββα Γκέντσογλου. Ο νεαρός χαφ όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα και αντικαταστάθηκε στο 54’ από τον Μπερνς.

Ωστόσο, το ταξίδι του σκάουτερ δεν πήγε χαμένο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ξετρελάθηκε με τον Κώστα Μανωλά! Όπως έλεγε χαρακτηριστικά,  το «Νούμερο 4 » είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. 

«Είναι ψηλός, δυνατός, γρήγορος και έχει ηγετικά προσόντα», ήταν μερικά από τα θετικότατα σχόλια του Ιταλού για τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης. Μάλιστα, αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ικανότητα του νεαρού άσου να αγωνίζεται και να βοηθάει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Η Αταλάντα πάντως δεν θα βιαστεί. Έχει κρατήσει το όνομα του Μανωλά και από εδώ και πέρα θα παρακολουθεί την εξέλιξή του, ώστε την κατάλληλα στιγμή να επιστρέψει με επίσημη πρόταση, αν βέβαια κρίνει τελικά πως… της κάνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags