Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτό ζήτησε ο Ίβιτς απ’ τον Μελισσανίδη - "Φέρνει" θηρίο ο Καρντόσο
| 2019-09-04 11:12:00

Διπλή εισήγηση Ίβιτς στον Τίγρη - "Φέρνει" θηρίο ο Καρντόσο - Ποιον "τρώει", κάνει τη διαφορά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλή εισήγηση Ίβιτς στον Τίγρη - "Φέρνει" θηρίο ο Καρντόσο - Ποιον "τρώει", κάνει τη διαφορά

Φουλ για "μπαμ" στην ΑΕΚ, "φτιάχνουν" Κωστένογλου, φρέσκο ρεπορτάζ.

O (ρεπορταζιακός) θρύλος θέλει τον Ίλια Ίβιτς στις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, να έκανε λόγο για δύο προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ. Η μία, σίγουρα, αφορούσε έναν -διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους υφιστάμενους- μέσο.

Η απάντηση που πήρε ο Σέρβος παράγοντας -πάντα σύμφωνα με τον θρύλο...- ήταν πως ελέω του θολού τοπίου με την αποζημίωση του Μιγκέλ Καρντόσο δεν υπήρχε η απαραίτητη οικονομική ευχέρεια προκειμένου να γίνει το οτιδήποτε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Τώρα λοιπόν, που η επόμενη μέρα στον πάγκο της Ένωσης… σχηματοποιήθηκε με την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου και που σύμφωνα με τις (περιορισμένες, μεν, αλλά υπαρκτές…) πληροφορίες που θέλουν τις διαπραγματεύσεις του club με τον πρώην προπονητή αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσης, να πηγαίνουν καλά, κάτι που μεταφράζεται σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων (πάντα σε σχέση με τους αρχικούς φόβους), το θέμα του μέσου, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που και ο "Κωστέ" θεωρεί πως ένας μέσος, με ανασταλτικές κυρίως δυνατότητες, αλλά με βασικό του χαρακτηριστικό το ύψος που λείπει από τους κεντρικούς χαφ της Ένωσης (ομολογουμένως είναι κάτι που δεν το έχουν Σιμάο, Σιμόες, Κρστίσιτς και Γαλανόπουλος…) είναι μια προσθήκη που θα… ολοκλήρωνε το δυναμικό της ομάδας, τότε, όπως παρουσιάζεται και σε σημερινά δημοσιεύματα υπάρχουν… ματιές του Ίβιτς στην αγορά των ελεύθερων. 

Μια αγορά με πολλές ιδιαιτερότητες, γι' αυτό και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι αφενός πολύ προσεκτικός στην αναζήτησή του και επιπρόσθετα, επ' ουδενί, δεν είναι δεδομένο πως αυτή η αναζήτηση θα καταλήξει σε κάποια προσθήκη.

Αυτή θα γίνει μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος, τόσο σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά όσο και σε οικονομικά δεδομένα, αφού ναι μεν υπάρχει (πλέον) η απαιτούμενη μαγιά για να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο για να προχωρήσει το "πακέτο" του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι πλήρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι Ίβιτς-Κωστένογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή-βόμβα - Έφυγε από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει στην ΑΕΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags