Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Έσκασε τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά και Κούγια... για διαιτησία και VAR!
| 2019-09-04 17:51:00

Έσκασε τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά και Κούγια... για διαιτησία και VAR!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά και Κούγια... για διαιτησία και VAR!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχικές διώξεις στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, για όσα είπαν κατά των αποφάσεων του Ευαγγέλου στο παιχνίδια της Κυριακής ανάμεσα στην Λάρισα και τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε ο Κώστας Καραπαπάς είχε τονίσε πως... μέσω του VAR έκλεψαν δύο γκολ από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Αλέξης Κούγιας είχε βγάλει ανακοίνωση την ώρα του αγώνα, στην οποία τα... έχωνε άγρια στον υπεύθυνο του VAR για το πέναλτι του έδωσε.



Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1,2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags