Facebook Pixel "Θηρίο" τρελαίνει την ΑΕΚ, τoυ έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός
| 2019-09-05 12:00:00

"Θηρίο" τρελαίνει την ΑΕΚ - Toυ έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός - Γιατί δεν έχει βρει ακόμα ομάδα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Θηρίο" τρελαίνει την ΑΕΚ - Toυ έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός - Γιατί δεν έχει βρει ακόμα ομάδα;

Θα είναι αυτός η... βόμβα του Ίβιτς; To σκέφτηκε καλά;

Και ξαφνικά, Τζον Ογκού! Για δύο σερί καλοκαίρια, το όνομα του Νιγηριανού μέσου (1.91 μ.) έπαιζε πολύ στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια πως διαδοχικά προτείνονταν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ποτέ δεν ήταν τόσο ζεστοί, σε αντίθεση με τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι αρκετές φορές ξεψάχνισαν την περίπτωσή του, ωστόσο το συμβόλαιο με το οποίο ήταν δεσμευμένος με τη Χάποελ ΜπερΣέβα στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο (και αυτό παρότι επανειλημμένως και ο ίδιος ο 31χρονος μέσος είχε προσπαθήσει να βρει λύση με τον ισραηλινό σύλλογο, χωρίς όμως επιτυχία).

Πλέον, αυτό το συμβόλαιο δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Τζον Ογκού. Ολοκληρώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, ωστόσο παρότι ελεύθερος, παρότι από τους καλύτερους παίκτες του ισραηλινού πρωταθλήματος την τελευταία πενταετία, παρότι μέσω της παρουσίας του εκεί έφτασε και ως την εθνική Νιγηρίας, ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

Συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ψάχνει η Ένωση (ύψος και δυναμισμό στη μεσαία γραμμή), γι' αυτό και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι "κιτρινόμαυροι" τον έχουν στη λίστα τους. Από την άλλη, δεδομένα θα πρέπει να προβληματίζει το γεγονός πως παρά το καλό βιογραφικό του, σε καλή ομάδα, έχουμε φτάσει 5 Σεπτεμβρίου και ο παίκτης ακόμη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως μόλις πριν δύο μέρες, ρεπορτάζ στο Ισραήλ έφερναν τη Χάποελ Τελ Αβίβ να τον φλερτάρει έντονα, προσδοκώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως είναι ακόμη ελεύθερος, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του ίδιου του Νιγηριανού με τις οποίες κάθε άλλο παρά αρνητικός εμφανίζονταν στην εν λόγω προοπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτό "καθάρισε" τον Πογέτ ο Μελισσανίδης - Απίστευτο τι του ζήτησε και τον "φόρτωσε"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags