Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φίλιπ Μπράνταριτς: Ο πρόεδρος της Κάλιαρι χάλασε την πώληση του Κροάτη στον Δικέφαλο
| 2019-09-06 19:40:00

Αποκάλυψη από top μεταγραφικό στόχο του Φερέιρα - Να γιατί απέρριψε τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη από top μεταγραφικό στόχο του Φερέιρα - Να γιατί απέρριψε τον ΠΑΟΚ

Έφτασε κοντά στον Δικέφαλο, αλλά...

ΠΑΟΚ - Φίλιπ Μπράνταριτς: Ο Κροάτης μέσος "έπαιξε" δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς αποτέλεσε στόχο του Αμπέλ Φερέιρα για το κέντρο.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε, με τον Μπράνταριτς να καταλήγει δανεικός από την Κάλιαρι σητ Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Κροάτης διεθνής μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αποκαλύπτοντας ότι ήταν πολύ θετικός στο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όμως ο πρόεδρος της Κάλιαρι δεν συναίνεσε στην πώλησή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχα μία προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια top επιλογή για μένα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πουλήσει. Στη συνέχεια, τόνισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως ήμουν σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι.

Μετά από επτά ημέρες, άρχισε και πάλι η ιστορία με την επιστροφή του Ναϊνγκολάν, ο οποίος έψαχνε να αγωνιστεί ως εξάρι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως δεν θα βρισκόμουν στο προσκήνιο, αλλά στον πάγκο. Ήθελα να παίζω, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα. 

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλά κλαμπ που ενδιαφέρθηκαν για εμένα και πολλές επιλογές. Τελικά, προέκυψε μία πρόταση από την Χετάφε, όταν ήμουν 100% σίγουρος πως ήθελα να πάω στη Χάιντουκ. Αυτό το γεγονός μου προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που η Κάλιαρι με πίεσε πολύ για να πάω στη Χετάφε. Ευτυχώς, δόξα τω Θεό, όλα έγιναν όπως τα ήθελα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags