Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Επίθεση" Σαββίδη σε Καραπαπά και σχόλιο για το "ντου" στην Ακαδημία του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)
| 2019-09-09 18:40:00

"Επίθεση" Σαββίδη σε Καραπαπά και σχόλιο για το "ντου" στην Ακαδημία του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Επίθεση" Σαββίδη σε Καραπαπά και σχόλιο για το "ντου" στην Ακαδημία του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Η... λάσπη και όσοι πρέπει να φύγουν από τα γήπεδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στο Instagram καταδίκασε την επίθεση σε αγώνα της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα απάντησε σε προηγούμενο ποστάρισμα του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και στέλεχος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, έκανε λόγο περί καπηλείας του θλιβερού γεγονότος και τόνισε πως πρόκειται για.. επικοινωνιακή λάσπη!



Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«κ. Τσέλσι το να καπηλεύεσαι ένα τέτοιο θλιβερό συμβάν μόνο και μόνο για να υπηρετήσεις την επικοινωνιακή πολιτική λάσπης που σε χαρακτηρίζει, δείχνει ακόμη μια φορά το ποιόν σου. 

ΥΓ. Κατακριτέος και καταδικαστέος όποιος στερεί το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης ειδικά σε παιδάκια. 

ΥΓ1: Πρέπει γρήγορα να βρεθούν οι υπεύθυνοι παραβατικών συμπεριφορών με άξονα τον αθλητισμό. Άτομα που καίνε τρένα στο οποίο υπήρχαν γυναικόπαιδα, τους οδηγούς των λευκών polo, τους εγκληματίες που ξυλοκοπούν διαιτητές, άτομα που επιτίθενται σε παιδιά, άτομα που ξυλοκοπούν γυναίκα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags