Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Έκανε την έκπληξη ο Σαββίδης - Αυτός θα είναι τεχνικός διευθυντής
| 2019-09-10 10:30:00

Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Έκανε την έκπληξη ο Σαββίδης - Αυτός θα είναι τεχνικός διευθυντής

Sportdog Team
Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Έκανε την έκπληξη ο Σαββίδης - Αυτός θα είναι τεχνικός διευθυντής

Εξελίξεις στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο, από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούγονταν προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο, όμως ο μεγαλομέτοχος των Ασπρόμαυρων αποφάσισε να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη.

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση του προκειμένου να αποσυμπιέσει την κατάσταση και φρόντισε να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του τόσο στους παίκτες όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε από την Θεσσαλονίκη χωρίς να πάρει κάποια θέση επί του θέματος και τα σενάρια για τον διάδοχο του Πορτογάλου ήταν πολλά.

Τελικά ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου ανακοίνωσε μέσω Skype στον Μπράνκο την απόφαση του, να μην κάνει δεκτή δηλαδή της παραίτηση του. 

Όπως εξήγησε και ο ίδιος η ευθύνη του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του ΠΑΟΚ βαραίνει συνολικά την ομάδα και αντανακλά σε όλους από τη διοίκηση μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Μπράνκο ξεκαθάρισε την απόφαση του να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να δουλέψει προκειμένου όλοι μαζί να αφήσουν οριστικά πίσω τους το παιχνίδι με τη Σλόβαν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags