Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Φούντωσαν οι φήμες - Ποιος πρόεδρος μπαίνει "σφήνα" - Θα γίνει τέτοια ανατροπή;
| 2019-09-10 23:00:00

Φούντωσαν οι φήμες για Χατζηγιοβάνη - Ποιος πρόεδρος μπαίνει "σφήνα" - Θα γίνει τέτοια ανατροπή;

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες για Χατζηγιοβάνη - Ποιος πρόεδρος μπαίνει "σφήνα" - Θα γίνει τέτοια ανατροπή;

Τεράστια απόσταση με ΠΑΟ. Κάνουν "χουνέρι" στον Νταμπίζα;

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει μέρα που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν βρίσκεται στην επικαιρότητα. Όχι τώρα, αλλά από τις αρχές του καλοκαιριού. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, χωρίς να φαίνεται πουθενά το happy end. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών (Παναθηναϊκού – ποδοσφαιριστή) υφιστάμενη εδώ και μήνες, χωρίς εκατέρωθεν καμία διάθεση υπαναχώρησης.

Οι περίφημες προτάσεις που περίμενε ο Παναθηναϊκός, αλλά και ήλπιζε να φέρει στην ομάδα ο μάνατζερ του διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν ήρθαν ποτέ. Η τουλάχιστον, δεν ήρθαν σε ποσό που να έστω πλησίαζε στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού». Πλέον, η μεταγραφική περίοδος παρήλθε και όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα την περασμένη εβδομάδα, το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, σε επίπεδο (αρχικά) φιλοσοφίας και προσέγγισης, παραμένει αγεφύρωτο.

Και αυτό παρότι ο «Ντάμπι» προσπάθησε να φανεί συναινετικός και αισιόδοξος, αφήνοντας ένα «παραθυράκι», όχι για νέα διαπραγμάτευση, αλλά για τουλάχιστον σύγκλιση στο μέλλον, μέχρις ώτου τουλάχιστον να έχει ο νεαρός εξτρέμ το δικαίωμα  υπογραφής, ως ελεύθερος, σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο (που το αποκτά από 1η Ιανουαρίου).

Αυτή η αποστροφή ερμηνεύτηκε και ερμηνεύεται ακόμη ως προάγγελος ανάληψης δράσης από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος εκτιμάται πως μπορεί – κοινώς – να το πάρει πάνω του. Κάτι που όντως μπορεί να συγκινήσει την πλευρά του Χατζηγιοβάνη (ίσως να είναι και το μόνο…), αφού με τον Νταμπίζα τη δεδομένη στιγμή η επαφή και η επικοινωνία είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.

Ρεαλιστικά ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν διαφαίνεται καμία διάθεση εκ μέρους του Αλαφούζου να εμπλακεί με κάτι τόσο άμεσο στην καθημερινότητα και τη λειτουργία της ομάδας όσο είναι η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή. Και λάθος μηνύματα αναφορικά με τις προθέσεις του μεγαλομέτοχου θα στείλει, αλλά κυρίως θα αποτελέσει και ένα «άδειασμα» του Νίκου Νταμπίζα, αναφορικά με τους χειρισμούς του στη συγκεκριμένη υπόθεση, μα και παράλληλα θα θεσμοθετήσει και ένα προηγούμενο που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση ούτε ο Αλαφούζος,  ούτε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Αυτή η εταιρεία-κολοσσός "μπαίνει" στο Βοτανικό - Επένδυση 17 δις - Θα απογειωθεί ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags