Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Ανίτα; Άλλον χαφ "χτυπάει" ο Νταμπίζας
| 2019-09-11 10:14:00

Ποιος Ανίτα; Άλλον χαφ "χτυπάει" ο Νταμπίζας - "Μπαμ" στο παρά πέντε και κόντρα σε όλα!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Ανίτα; Άλλον χαφ "χτυπάει" ο Νταμπίζας - "Μπαμ" στο παρά πέντε και κόντρα σε όλα!

Είχε τρελές απαιτήσεις. Βρήκαν τον... εκλεκτό. "Τρώει" Κουρμπέλη.

Η αναστάτωση που προέκυψε χθες το βράδυ και αφορούσε τις αναφορές πως ο Παναθηναϊκός "κλείνει" τον Βέρνον Ανίτα αποδείχθηκε εσφαλμένος συναγερμός.

Ο Ολλανδός είχε όντως απασχολήσει τους "πράσινους", αλλά όπως ο Νίκος Νταμπίζας στην προ εβδομάδας συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει, η περίπτωσή του είχε εγκαταλειφθεί σχετικά νωρίς στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των "πράσινων" και τον Γιώργο Δώνη δεν ταίριαζε σε αυτά που ήθελαν, μιας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: 

"Δεν είναι ο παίκτης με τη δυναμική παρουσία για να δώσει αυτό που λέτε ανασταλτικά. Ήταν μία λύση που εγκαταλείφθηκε σχετικά νωρίς", ενώ και στα καθιερωμένα πηγαδάκια που ακολούθησαν τη συνέντευξη ο παλαίμαχος αμυντικός έδωσε και πρόσθετη επιχειρηματολογία αναφέροντας πως περισσότερο ο Ολλανδός είχε απασχολήσει ως μια λύση για τα άκρα, παρά για το κέντρο του γηπέδου.

Και φυσικά, ο καταλύτης πέραν όλων των υπολοίπων ήταν και το κασέ του Βέρνον Ανίτα, αφού ακόμη και μειωμένο, ακόμη και πλέον ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο, οι απαιτήσεις του ξεπερνούσαν το ταβάνι ακόμη και... πολυκατοικίας (σε σχέση πάντα με αυτά που μπορεί ο Παναθηναϊκός). 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο συναγερμός δεν είχε γενικότερη και όχι... ονομαστική βάση. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Νίκος Νταμπίζας, επιστρατεύοντας τα τελευταία διαθέσιμα θα κοιτάξει να αξιοποιήσει τα εναπομείναντα τρία 24ώρα της αγοράς των ελεύθερων προκειμένου να κλείσει έναν αμυντικό χαφ και φέρεται μάλιστα να βρίσκεται και πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια συμφωνία, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το όνομα του "εκλεκτού". 

Κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς επιβεβλημένο, παρότι ο τεχνικός διευθυντής το διέψευδε στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και μέχρι πριν μια-δυο μέρες, επιμένοντας στο ότι μεταγραφή θα γίνονταν μόνο αν προέκυπτε κάτι το εξαιρετικό. Να βρέθηκε;

Λίγο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς το τι χρήματα διαχειρίζεται ο "Ντάμπι" για την εν λόγω κίνηση, από τη στιγμή όμως που τα συνεχόμενα προβλήματα του Κουρμπέλη (και νέο θέμα προέκυψε με τις ενοχλήσεις του στη γάμπα) διατηρούνται, προφανώς η αναγκαιότητα να υπάρχει ένα καθαρόαιμο "εξάρι" στο ρόστερ έγινε... προφανής και έτσι, κόντρα στα προγνωστικά αλλά και στον ρεαλισμό, οι "πράσινοι", έστω και στο παρά πέντε, κινούνται για να "μπαλώσουν" τη συγκεκριμένη τρύπα στο ρόστερ τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Αυτή η εταιρεία-κολοσσός "μπαίνει" στο Βοτανικό - Επένδυση 17 δις - Θα απογειωθεί ο ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags