Facebook Pixel Toν "έφτυσε" η ΑΕΚ, "έψησε" τον Νταμπίζα - Πώς πήρε το "πολυεργαλείο"
| 2019-09-13 11:37:00

Toν "έφτυσε" η ΑΕΚ, "έψησε" Νταμπίζα - Πώς πήρε το "πολυεργαλείο" - Συμβόλαιο... ΣΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Toν "έφτυσε" η ΑΕΚ, "έψησε" Νταμπίζα - Πώς πήρε το "πολυεργαλείο" - Συμβόλαιο... ΣΟΚ

Χοντρό παιχνίδι για πρώην "κιτρινόμαυρο". Τρομερό παρασκήνιο!

Πρακτικά, διαπραγμάτευση δεν έγινε. Μια κουβέντα - ενημέρωση του Νίκου Λυμπερόπουλου, στην οποία και μεταφέρονταν η (τότε) πρόθεση της ΑΕΚ να προσφέρει στον Ροντρίγκο Γκάλο μονοετή ανανέωση συμβολαίου έναντι ποσού που δεν ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ.

Οι απαιτήσεις, τότε, του Βραζιλιάνου είχαν να κάνουν με ένα ποσό που ουσιαστικά ήταν... διπλάσιο, αλλά το σημαντικότερο στα "θέλω" του είχε να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου αφού ζητούσε τουλάχιστον διετές.

Η τεράστια διαφορά που διαπιστώθηκε λοιπόν σε κάθε επίπεδο, από την πρώτη και μόνο επαφή των δύο πλευρών, κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει "ελπίδα" ούτε και νόημα για περαιτέρω διαπραγμάτευση και έτσι, ο Ροντρίγκο Γκάλο αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δέχτηκε διάφορες προτάσεις. Καμία δεν του έκανε κλικ, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι.

Στο παρά πέντε του κλεισίματος του παραθύρου των ελεύθερων, ο 33χρονος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να προσπαθεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη επιθυμία του Βραζιλιάνου να παραμείνει -για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα- στην Αθήνα. Πρόταση τελικά ο "Ντάμπι" δεν κατέθεσε, αφού τα χρήματα δεν περίσσευαν στους "πράσινους" και ένα deal με δεξιό μπακ δεν αποτελούσε σε καμία περίπτωση προτεραιότητα.

Κάπως έτσι προέκυψε ο Ατρόμητος. Αξιοποιώντας την ίδια... πρεμούρα του παίκτη να συνεχίσει να μένει στην Αθήνα και θέλοντας να έχει έναν ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει εμπειρία, αλλά και πολυχρησιμότητα (στο μυαλό του Αναστασίου, ο μπορεί να δώσει λύσεις και ως εξτρέμ -κάτι που άλλωστε δεν του είναι άγνωστο και από τη θητεία του στην ΑΕΚ) τον προσέγγισε, τον έκλεισε, τον έφερε.

Και όπως λέγεται στο Περιστέρι, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεν θα ξεπεράσει τις 100-110.000 ευρώ. Τεράστια διαφορά σε σχέση με όσα ζητούσε στο τέλος της περασμένης σεζόν από την Ένωση, αλλά προφανώς ο Σεπτέμβριος και όσοι έχουν ξεμείνει χωρίς ομάδα τέτοια εποχή, συζητάνε τελείως διαφορετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ με Φάουστο ακόμα δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags