Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Φεύγει μετά από το ματς με τον Άρη;
| 2019-09-14 12:25:00

Φήμη... ΣΟΚ στον ΠΑΟ - Θα φύγει μετά τον Άρη; - Δημοσίευμα για πρόταση - Αυτό του έλειπε...

του Νίκου Στεργίου
Φήμη... ΣΟΚ στον ΠΑΟ - Θα φύγει μετά τον Άρη; - Δημοσίευμα για πρόταση - Αυτό του έλειπε...

Ποιος... ετοιμάζεται; Παίζει ανατροπή; Τι θέλει; Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Η φημολογία των τελευταίων ημερών, ή αν θέλετε καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι εκκωφαντική. Μπορεί να μην αποτυπώνεται ή αν θέλετε μπορεί να μην προκύπτει ρεπορταζιακά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ισχύει. Η ερώτηση άλλωστε στον Γιώργο Δώνη, ενώπιον της κάμερας του συνδρομητικού καναλιού για την καθιερωμένη συνέντευξη πριν από το εκάστοτε ματς πρωταθλήματος, ήταν – για τα δεδομένα των συνθηκών και των περιστάσεων – ιδιαίτερα… προχωρημένη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν σαφής στην απάντηση του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αισθάνεται πίεση εν όψει του αυριανού ματς με τον Αρη στο «Βικελίδης» και πως έχει διαχειριστεί στο παρελθόν πολύ πιο πιεστικές καταστάσεις σε σχέση με αυτήν που τις τελευταίες μέρες βιώνει στους «πράσινους» εξαιτίας του προβληματικού ξεκινήματος της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η αλήθεια είναι πως ο Δώνης δεν έχει όντως λόγους να αισθάνεται πίεση. Σημερινό άλλωστε δημοσίευμα επαναφέρει ενδιαφέρον ομάδας προερχόμενης από την αραβική χερσόνησο, ενδιαφέρον που αφενός εδώ και καιρό προσπαθεί να «προκαλέσει» ο Ελληνας τεχνικός, με τη διαφορά πως τώρα εμφανίζεται διατεθειμένος να ακολουθήσει ξανά τον δρόμο προς τα εκεί σε περίπτωση που προκύψει νέο αρνητικό αποτέλεσμα για το «τριφύλλι» αύριο.

Ομάδα από την αραβική χερσόνησο που να ψάχνει, επισήμως τουλάχιστον, για προπονητή (ακόμη) δεν υπάρχει. Επίσης,  ειδικά στη Σαουδική Αραβία η «φήμη» του Δώνη δεν είναι και η καλύτερη δυνατή (ή τουλάχιστον όχι ανάλογη με την αίσθηση που έχουμε στην Ελλάδα γι’ αυτήν) απόρροια φυσικά της προηγούμενης θητείας του. Το κυριότερο όμως και αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό; Ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που προκύπτουν και σκιαγραφούν τον ψυχισμό του, δεν χρειάζεται άλλη πρόταση για να αποχωρήσει – αν κρίνει πως επιβάλλεται και πως ο ίδιος δεν αντέχει άλλο – από τον πάγκο του «τριφυλλιού»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο: Τόσα λεφτά θα παίρνει ο Φάουστο στον Παναθηναϊκό - Δεν παίζει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags