Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Λυπόμουν τον Δώνη - Τι κάνεις ρε Μακέντα; - Απέρριψαν Φετφατζίδη"
| 2019-09-16 13:08:00

Οργή Τότη: "Λυπόμουν τον Δώνη - Τι κάνεις ρε Μακέντα; - Πήγα Φετφατζίδη στον ΠΑΟ - Δείτε Περέα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Οργή Τότη: "Λυπόμουν τον Δώνη - Τι κάνεις ρε Μακέντα; - Πήγα Φετφατζίδη στον ΠΑΟ - Δείτε Περέα"

"Ζαχίντ εκτός τόπου και χρόνου - Μηχανή ο Ολυμπιακός".

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Άρη ο Τότης Φυλακούρης. Ο βετεράνος άσος και παλιός προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε στο sportdog μετά την ήττα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και δήλωσε στενοχωρημένος με την εικόνα της ομάδας του.

"Ντρέπομαι και με πειράζει", αναφέρει και επισημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας.

Παράλληλα, τάχθηκε κατά της αποχώρησης του Γιώργου Δώνη και επεσήμανε ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Πώς σχολιάζετε την ήττα από τον Άρη;

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν απαράδεκτη. Υπάρχει ανωριμότητα και ανευθυνότητα. Υπάρχουν παίκτες που νομίζουν ότι παίζουν στη β-γ κατηγορία. Έχουν κάνει πολύ μικρό τον Παναθηναϊκό. Ντρέπομαι. Με πειράζει αυτό. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Να νιώσουν στο πετσί τους μέσα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Όταν παίζουν δεν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να περάσουν την ώρα τους. Κάποιος να τους τραβήξει τα αφτιά. Όταν ήμουν προπονητής στον Παναθηναϊκό κάθονταν προσοχή όλοι οι παίκτες. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές εκατομμυρίων. Και όμως με άκουγαν. Έβλεπα τον Δώνη και τον λυπόμουν. Αν δεν συνέλθουν η ομάδα θα αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους".

Να μείνει ή να φύγει ο Δώνης, ποια είναι η αποψή σας;

"Ο προπονητής τι να έκανε; Ποιον να έβαζε; Θα μου πείτε, αυτός κανονίζει τα πάντα μαζί με τον Νταμπίζα. Εγώ αν ήμουν συνεργάτης του θα είχα μπει μέσα στο γήπεδο. Θα τους έλεγα κουνηθείτε. Τα είχε χαμένα. Δεν μπορεί να πει κανείς, ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να μαζεύουμε λεφτά για το γήπεδο και να δεχόμαστε 4 από μία ομάδα που μπορούσε να βάλει 6. Ο Δώνης πρέπει να σφίξει τα λουριά και να μην πάρει την απόφαση εν βρασμώ ψυχής. Να καθίσει μέχρι τον Δεκέμβριο και να υπάρχει κάποιος δίπλα του, για να ταρακουνά τους παίκτες. Οι πιτσιρικάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν αντέχουν το βάρος. Οταν εμείς παλιά κάναμε την ανανέωση, παίξαμε έχοντας πίσω μας Λουκαμνίδη, Δομάζο. Τώρα ο καλυτερος παίκτης είναι ο Κουρμπέλης και αυτός είναι έξω. Πληγωνόμαστε. Δεν ρίχνω ευθύνη σε κανένα. Πρέπει όμως να λάβουν τα μέτρα τους οι άνθρωποι της διοίκησης".

Σώθηκε κανένας από τη συντριβή;

"Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό, κανείς. Έφτασε ο Μακέντα παίκτης που έχει παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να χτυπήσει από πίσω παίκτη. Έχασε την ποδοσφαιρική του διάθεση. Τι να κάνει όταν έγιναν 15 μπαλιές για να περάσει η μπάλα το κέντρο; Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν βλέπουν στην τηλεόραση οι παίκτες τις ξένες ομάδες;".

Πώς σχολιάζετε το λάθος του Ζαχίντ που έδωσε ασίστ στον Φετφατζίδη;

"Το παιδί ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν ξέρω τι έπαθε, ενώ ήταν διαφορετικός στα φιλικά. Δεν μπορούσε να κοντρολάρει την μπάλα. Έκανε λανθασμένες ενέργειες. Να τον συνεφέρουν γιατί είναι καλός, αλλά δεν είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Όσον αφορά τον Φετφατζίδη, τον Γιάννη εγώ τον μεγάλωσα στη Γλυφάδα. Όταν τον πήγα στον Παναθηναϊκό, ο Ζάετς τότε είπε «είναι κοντός» και το παιδί υπέγραψε μετά στον Ολυμπιακό. Δεν κάνω λάθη όταν βλέπω παίκτες".

Πώς σας φάνηκε ο Περέα και πως σχολιάζετε τα δάκρυα για το γκολ που ακυρώθηκε;

"Μπορεί να είναι και καλύτερος από τους άλλους που παίζουν. Είδα όμως μια ζωντάνια όταν μπήκε. Έκλαιγε και δεν κατάλαβε αν μπήκε γκολ ή όχι. Κατάλαβε που παίζει. Είδε ότι η φανέλα είναι βαριά. Έτσι πρέπει να είναι όσοι παίζουν στον Παναθηναϊκό, να είναι ευγνώμονες και να ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν".

Το βαρύ σκορ στην ήττα από τον Άρη δημιουργεί προβληματισμό και φόβους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εσείς πως βλέπετε το παιχνίδι που έρχεται;

"Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είναι μία μηχανή. Αυτή τη στιγμή είναι κρίμα να λέμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να παίξει όπως έπαιξε απέναντι στον Άρη αλλά ως Παναθηναϊκός. Να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και να μη γίνουν φασαρίες. Οι οργανωμένοι να βοηθήσουν με φωνή την ομάδα. Μπορεί να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά είναι ένα ντέρμπι αιωνίων και όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακραίο σενάριο στον ΠΑΟ μετά την ξεφτίλα με Άρη - Έτσι τα... γκρεμίζει όλα ο Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags