Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι ισχύει με Γαλανόπουλο - Βλέπει και Ολυμπιακό - Αποκάλυψη για Μπάρκα, Λιβάγια!
| 2019-09-16 20:02:00

Τραβάς τα μαλλιά σου με Γαλανόπουλο - Βλέπει και Ολυμπιακό - Αποκάλυψη για Μπάρκα, Λιβάγια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τραβάς τα μαλλιά σου με Γαλανόπουλο - Βλέπει και Ολυμπιακό - Αποκάλυψη για Μπάρκα, Λιβάγια!

Απίθανα πράγματα. Τσέκαραν τον... σβηστό; Μόνο εδώ τι παίζει.

ΑΕΚ: Το περασμένο (μόλις) Σάββατο ήταν που στο sportdog με ρεπορτάζ τοποθετηθήκαμε αναφορικά με τη φημολογία που ήθελε άνθρωπο της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης να παρακολουθεί το ματς του Δικεφάλου με τη Λαμία έχοντας την προσοχή του στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Και για νιοστή φορά προσπαθούσαμε να καταδείξουμε το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι τέτοιες αναφορές. Τόσο για το ότι ο συγκεκριμένος γερμανικός σύλλογος είναι πραγματικά ένας από τους πλέον "ενημερωμένους" για τα ελληνικά τεκταινόμενα που δεν χρειάζεται ουσιαστικά να παρακολουθεί παιχνίδια όσο και για το timing (ουσιαστικό scouting δεν γίνεται Σεπτέμβριο…),  αλλά κυρίως και για το πρόσωπο, μιας και ο Γαλανόπουλος δεν απασχολεί την Αϊντραχτ. Και πώς να απασχολούσε στο συγκεκριμένο ματς, αφού δεν ήταν καν σίγουρο πως δεν θα αγωνιστεί.

Άνθρωπος της Άιντραχτ, όντως, βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ. Θα είναι στην Αθήνα για το ματς της Τετάρτης του Ολυμπιακού με την Τότεναμ και συνδύασε (όπως συνηθίζεται) τη συγκυρία, ερχόμενος νωρίτερα και παρακολουθώντας το Σ/Κ διάφορα ματς (ήταν και στο Περιστέρι για παράδειγμα) διάφορων ηλικιών στο λεκανοπέδιο.

Όντως είδε το παιχνίδι της Ένωσης. Προφανώς δεν μπορεί να παρακολούθησε τον Γαλανόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο, αντικαθιστώντας τον (καλύτερο της Ένωσης) Κρστίσιτς σε ένα "σβηστό" ματς, στο πιο… σβηστό του διάστημα. Προφανώς λοιπόν το… αφήγημα άλλαξε και από εκεί που την Παρασκευή άπαντες προεξοφλούσαν πως η Αϊντραχτ συγκεκριμένα θα είχε scout στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει συγκεκριμένα τον Γαλανόπουλο, σημερινά ρεπορτάζ έφεραν "μια γερμανική ομάδα" να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και να "παρακολουθεί παίκτες της ΑΕΚ". Γενικά και αόριστα…

Επειδή λοιπόν στο sportdog δεν είμαστε ούτε γενικοί, ούτε αόριστοι  και πάντα ξεκαθαρίζοντας πως το χθεσινό scouting της Αϊντραχτ δεν είχε το παραμικρό ουσιαστικό αντίκτυπο, να πούμε πως δύο είναι οι παίκτες που όχι χθες, όχι σήμερα, όχι εξαιτίας τους συγκεκριμένου ταξιδιού, απασχολούν τον γερμανικό σύλλογο. Πρώτα και κύρια ο Μπάρκας, για τον οποίο μάλιστα ήταν πολύ κοντά το καλοκαίρι να καταθέσουν πρόταση (και συνεχίζει να τους απασχολεί…) και δευτερευόντως - πολύ δευτερευόντως όμως- ο Μάρκο Λιβάγια.

Άντε τώρα να δούμε μήπως γίνουμε -οι άλλοι, όχι εμείς στο sportdog…- λίγο πιο συγκεκριμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο "έγκλημα" στην ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης, πρέπει να πληρώνει - Χαμός με Χιμένεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags