Facebook Pixel Απίστευτα σκηνικά στην Βαλένθια! Σε απεργία οι παίκτες λόγω της απόλυσης του προπονητή!
| 2019-09-17 09:42:00

Απίστευτα σκηνικά στην Βαλένθια! Σε απεργία οι παίκτες λόγω της απόλυσης του προπονητή!

Sportdog Team
Απίστευτα σκηνικά στην Βαλένθια! Σε απεργία οι παίκτες λόγω της απόλυσης του προπονητή!

Άφησαν μόνο τους τον νέο τεχνικό στην συνέντευξη Τύπου...

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την Τσέλσι απόψε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όμως η κατάσταση στις "νυχτερίδες" μόνο καλή δεν είναι.

Κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας κατέβηκαν σε... απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση του προπονητή Μαρθελίνο, αλλά και για την πρόσληψη του Άλμπερτ Θελάδες.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε μόνος τους χθες στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι, καθώς κανένας ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε να κάτσει δίπλα του, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου!

«Δεν είναι μια κατάσταση ιδανική, αλλά πρόκειται για απόφαση των ποδοσφαιριστών. Κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στον πάγκο, χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής» περιορίστηκε να σχολιάσει ο νέος προπονητής, αφού παραδέχθηκε πως όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσαν τραύμα στους παίκτες. 

Οι περισσότεροι εξ αυτών, με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν εμφανιστεί σοκαρισμένοι με την απόλυση του Μαρθελίνο. 

«Ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας μαζί σου, ξέρω πια πόσο τελειομανής είσαι, επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν το έδειξες μόνο σε μένα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ταξίδεψες σε δύσκολο μονοπάτι και το έκανες υποδειγματικά. Τώρα, σπουδαίε μου κύριε, είσαι στην πόρτα. Όποιος πήρε την απόφαση να σε διώξει, δεν σεβάστηκε όχι μόνο εσένα, αλλά όλη την ομάδα, όλους τους οπαδούς. Θα το πω δυνατά: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ» έγραψε ο Εζεκιέλ Γκαράι. 

«Μίστερ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως όπου κι αν πας θα τα καταφέρεις και θα σε αφήσουν να κάνεις τη δουλειά σου. Σε ευχαριστώ που έκανες την ομάδα καλύτερη κι εμένα καλύτερο ποδοσφαιριστή» ήταν η ανάρτηση του Ντάνι Παρέχο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags