Facebook Pixel Σάββας Παντελίδης - Πανθηναϊκός: Περιζήτητος ο Έλληνας τεχνικός - Ποιοι τον θέλουν - Τι ισχύει για ΠΑΟ, Ατρόμητο
| 2019-09-17 19:55:00

Απίστευτο: Άγριο "ξύλο" για Παντελίδη στη Superleague - Διπλό "ντου" - Υπογράφει σε top ομάδα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Άγριο "ξύλο" για Παντελίδη στη Superleague - Διπλό "ντου" - Υπογράφει σε top ομάδα;

Έχει πέραση ο Έλληνας κόουτς. Με ποιον μίλησε; Όλα εδώ...

Σάββας Παντελίδης - Πανθηναϊκός: Από την στιγμή που η παραίτηση του από τον Αρη έγινε δεκτή από τον Θοδωρή Καρυπίδη, λογικά και απολύτως αναμενόμενα τ’ όνομα του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται στην επικαιρότητα ως πανταχού παρόν σε κάθε πάγκο που «τρίζει» και ως έτοιμος υποψήφιος αντικατάστασης οποιουδήποτε προπονητή αποχωρήσει.

Έχει γραφτεί λοιπόν πως ο Παντελίδης είναι από τους βασικούς υποψηφίους ν’ αναλάβει τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Δώνης, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον φέρνουν και στον πάγκο του Ατρομήτου.

Η αλήθεια είναι πως όλ’ αυτά τα σενάρια δεν… κοστίζουν  τίποτα. Χωρίς ομάδα ο Παντελίδης, καλός προπονητής, απολύτως φυσιολογικές οι εκτιμήσεις πως – δεν γίνεται πρέπει να – απασχολεί για την επόμενη μέρα όποιας ομάδας φαίνεται να βρίσκεται σε μια προβληματική κατάσταση αναφορικά με τον προπονητή της.

Δεν είναι όμως (ακριβώς) έτσι. Ο Παντελίδης, μέχρι και τώρα και κόντρα σε οτιδήποτε, δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Ούτε απ’ ευθείας, ούτε με μεσολαβητή, ούτε… γύρω γύρω, ούτε παρασκηνιακά, ούτε ινκόγκνιτο, ούτε τίποτα. Δύο μόνο υποσημειώσεις εν όψει του μέλλοντος, που μπορεί να είναι και άμεσο.

Πρώτον, οι παρεξηγήσεις που στο παρελθόν στιγμάτισαν οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης και ρεαλιστικών πιθανοτήτων ν’ αναλάβει ο Παντελίδης τον Ατρόμητο πλέον δεν υφίστανται. Και δεύτερον, με Νταμπίζα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες του Παντελίδη μειώνονται. Αντίθετα, αν το πάρει πάνω του (όταν και εφόσον φυσικά έρθει η ώρα) ο Αλαφούζος, αυτές αυξάνονται.

Και ένα… υστερόγραφο. Πέραν των δύο συγκεκριμένων, κυκλοφορεί στην πιάτσα πως υπάρχουν και δύο… φιλόδοξοι, αρκετά φιλόδοξοι, που μπορεί να μην έχουν το στάτους Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, έχουν όμως… θράσος και δεν αποκλείεται να χτυπήσουν την πόρτα του Παντελίδη.  Δέλεαρ, έχουν άλλα από «όνομα».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανος Δώνης! Τους "καθαρίζει" όλους πριν τον Ολυμπιακό - Τρελό ρίσκο - "Πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags