Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τότεναμ: Αυτός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου - Είναι επιπέδου Champions League - Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-18 22:10:00

Αυτός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου - Είναι επιπέδου Champions League - Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου - Είναι επιπέδου Champions League - Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια

Δικαίωση Μαρινάκη. Ποιοι τον ακολούθησαν. Σούπερ αλλαγή.

Ολυμπιακός - Τότεναμ: Το χειροκρότημα από τους φίλους του αλλά και... από όλη την Ευρώπη κέρδισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφερε να γυρίσει από το 0-2 κόντρα στην Τότεναμ και να φύγει από το γήπεδο σχεδόν πικραμένος για το 2-2.

Οι Πειραιώτες έπιασαν εξαιρετική απόδοση, βρέθηκαν από το πουθενά να χάνουν με δύο γκολ, όμως με τους Ποντένσε και Βαλμπουενά να κάνουν τρομερό παιχνίδι από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όχι μόνο αντέδρασαν, αλλά κατάφερε στο φινάλε να αγχώσουν τους Άγγλους που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Κορυφαίος του γηπέδου με διαφορά ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ταλαιπώρησε πολύ τόσο τον Ντέιβιτς όσο και τον Άλντερβάιρελντ καθώς άλλαζε συνεχώς πλευρές, τραβούσε πάνω του έναν και δύο παίκτες και έδινε χώρο στους συμπαίκτες του, ενώ σε αντίθεση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, αυτή τη φορά όταν πάτησε περιοχή, βρήκε και δίχτυα στο 44ο λεπτό. Με το υπέροχο γκολ που σημείωσε έβαλε ξανά στο κόλπο τον Ολυμπιακό και έδωσε ώθηση σε όλη την ομάδα. Ο Πορτογάλος ήταν φανταστικός, απέδειξε πως πρόκειται για παίκτη top κλάσης και φυσικά επιπέδου Champions League, ενώ εάν συνεχίσει ανάλογα και στα άλλα πέντε παιχνίδια των ομίλων, τότε είναι σίγουρο πως θα πέσουν πολλά εκατομμύρια στα πόδια του το επόμενο καλοκαίρι.



Πολλά εκατομμύρια βέβαια έδωσε το καλοκαίρι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να τον κρατήσει στο λιμάνι, αφού έσκασε 7 εκατομμύρια ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ και σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα γιατί έπρεπε να δώσουν πολλά λεφτά για τις μεταγραφές των Σεμέδο και Σα. Αμφότεροι όποτε χρειάστηκαν έδωσαν λύσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Άγγλοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν ψηλά, άντεξαν και κράτησαν τη χρυσή ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα, θετικό ήταν το πρόσημο φυσικά και για τους Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή, ενώ αυτός που έδειξε καλά στοιχεία στα περίπου 25 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ο Γιασίν Μπενζιά. Αν και δεν έχει πολύ καιρό στο λιμάνι, ο Αλγερινός μπήκε αλλαγή στη θέση του εξαιρετικού κι απόψε Βαλμπουενά και κατάφερε να βοηθήσει δημιουργικά. Πήρε πρωτοβουλίες, ενώ έβγαλε και μία απίθανη μπαλιά στον Ποντένσε, από την οποία θα μπορούσε να γίνει ακόμα και το 3-2. Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε στη συνέχεια και από τον Μπενζιά...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναταραχή" στο Λιμάνι με βασικό άσο - Του έστειλε... μήνυμα ο Μαρινάκης - Αμφίβολο το μέλλον του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags