Facebook Pixel Ποιος Ποντένσε; Άλλος έχει τρελάνει την Ευρώπη - Θέλει 10 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός!
| 2019-09-19 13:03:00

Ποιος Βαλμπουενά και Ποντένσε; Άλλος έχει τρελάνει την Ευρώπη - Θέλει 10 "μύρια" ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Βαλμπουενά και Ποντένσε; Άλλος έχει τρελάνει την Ευρώπη - Θέλει 10 "μύρια" ο Ολυμπιακός!

Έλληνας άσος σπάει τα κοντέρ. "Καψούρα" Μαρτίνς. Τι λένε οι οπαδοί;

Στα όσα χρόνια βρίσκεται στον Ολυμπιακό, όσοι προπονητές και αν έχουν περάσει από τον πάγκο των "ερυθρόλευκων" και τον πρόλαβαν, τον δούλεψαν, είτε στο μέσο της σεζόν είτε (πολύ περισσότερο) σε προετοιμασία, όλοι τον είχαν βασικό.

Δεν είναι τυχαίο σε καμία περίπτωση. Τυχαίο, ή για την ακρίβεια, άτυχο ήταν πως σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, κάτι συνέβαινε (από τραυματισμός μέχρι... κριτική που επηρέαζε γνώμες εντός της ομάδας) και έφερνε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη εκτός ενδεκάδας, εκτός ομάδας, εκτός πόλης, εκτός Ολυμπιακού.

Και πάλι όμως ο Κρητικός, μετά τον δανεισμό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, επέστρεψε στον Πειραιά. Κέρδισε έναν ακόμη προπονητή, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα του.

Κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου του. Κέρδισε το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, παρότι αυτό το καλοκαιρινό της Μπολόνια ήταν αδύνατον να μετουσιωθεί σε κάτι... χειροπιαστό ή ικανό να προχωρήσει. Δείγμα επίσης και αυτό αν θέλετε της προόδου και της αναγνώρισης που απολαμβάνει ο "Μπούχα" στον Ολυμπιακό, αφού οι απαιτήσεις των "ερυθρόλευκων" για την παραχώρηση του προσέγγιζαν τα 10 εκατ. ευρώ.

Τον κόσμο, αλήθεια είναι, πως ο Aνδρέας Μπουχαλάκης ακόμη δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει. Δεν θα αργήσει όμως, αφού η συνεισφορά του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν αποτυπώνεται μόνο από την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν οι (εκάστοτε) προπονητές του, αλλά και από τα στατιστικά στοιχεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή του "καρτέλα" στο ματς με την Τότεναμ.

Μαζί με τον Κρίστιαν Έρικσεν λοιπόν ήταν αυτός που έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο παιχνίδι, καλύπτοντας συνολικά 11,7! Παράλληλα ήταν αυτός που είχε το κορυφαίο ποσοστό σωστών μεταβιβάσεων με 93%, έχοντας παράλληλα στη στατιστική του χαρακτηριστικά του ρόλου του ως αμυντικός χαφ, ανακτήσεις δηλαδή μπάλας και κοψίματα, περισσότερα από κάθε άλλον "ερυθρόλευκο".

Πέραν φυσικά της στατιστικής επίρρωσης της σπουδαιότητας της εμφάνισης του Μπουχαλάκη, το σκηνικό στο οποίο την πραγματοποιεί πλέον -ένα ματς δηλαδή Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην περυσινή φιναλίστ...- είναι προφανές πως βάζει τον 26χρονο μέσο για τα καλά στα ραντάρ ευρωπαϊκών ομάδων. Και απολύτως φυσιολογικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tιτάνας Μαρτίνς! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε στον Ολυμπιακό - Διάβασε και θα μείνεις... παγωτό

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags