Facebook Pixel Τι ισχύει με τον μέλλον του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
| 2019-09-19 22:30:00

Τρομερό: "Έδιωξε" Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό: "Έδιωξε" Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του!

Δεν θέλει τα λεφτά. Τι θα κάνουν στο λιμάνι. Είναι... μοιραίο.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στους ρεπόρτερ που καλύπτουν τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χρειάστηκε να απαντήσει σαφώς σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». «Όταν είμαι ευτυχισμένος κάπου, μένω. Όταν δεν είμαι, δεν φεύγω». Σαφές και καθαρό.

Και πράγματι, ο Πορτογάλος είναι ευτυχισμένος στον Πειραιά. Στον περίπου 1,5 χρόνο που βρίσκεται στα ηνία, δύο φορές θα μπορούσε αν ήθελε να αποχωρήσει. Μια για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αναλαμβάνοντας τις τύχες μιας εκεί μεγάλης ομάδας και άλλη μια, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, όταν η Αλ Χιλάλ του προσέφερε… πενταπλάσιες απολαβές για να κατηφορίσει στη Σαουδική Αραβία. Αρνήθηκε και οι Αραβες πήγαν στον Λουτσέσκου.

Ετσι κι αλλιώς πάντως, για τον Μαρτίνς, η εξέλιξη της καριέρας του δεν έχει οικονομικό περιεχόμενο. Για την ακρίβεια, θεωρεί πως το οικονομικό θα προκύψει ανάλογα την πρόοδό του και την ανέλιξη του. Και δεν βιάζεται. Ήδη, για παράδειγμα, στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, η δουλειά του είναι εμφανέστατη. Και ακόμη και αν παραμείνει, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του, δεδομένα θα το κάνει με ποσό που θα (τουλάχιστον) διπλασιάζει τις τρέχουσες απολαβές του.

Ακόμη πάντως, κουβέντα για νέο συμβόλαιο δεν έχει γίνει. Η επικοινωνία των δύο πλευρών, άριστη και πολυεπίπεδη. Οπότε η κάθε μία γνωρίζει σε (περίπου) απόλυτο βαθμό και τα «θέλω» και τις απαιτήσεις της άλλης. Αμφότερες, συμφωνούν πως τώρα, αυτό το διάστημα, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, οποιαδήποτε συζήτηση θα ήταν άκαιρη. Κανείς δεν βιάζεται, άπαντες γνωρίζουν το σωστό timing για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία.

Το θέμα βέβαια από την άλλη είναι πως εμφανίσεις σαν την χτεσινή πέραν από αυτό των παικτών, «φτιάχνουν» και το όνομα, τη φήμη και του προπονητή. Και δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πόσοι στο παρελθόν έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού και αξιοποιώντας την καλή τους δουλειά, «προβιβάστηκαν» στην ποδοσφαιρική Ευρώπη; Και σίγουρα, ένας προπονητής με τόσο καλή δουλειά (και φαίνεται), από μια τέτοια «σχολή» - όπως πάει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός – και όντας ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, εννοείται πως απαρατήρητος δεν περνάει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tιτάνας Μαρτίνς! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε στον Ολυμπιακό - Διάβασε και θα μείνεις... παγωτό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags