Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ανανεώνει ο Μαρτίνς; - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία - Υπογραφές με ένα ραντεβού!
| 2019-09-20 19:57:00

Ήρθε στο λιμάνι "καυτό" όνομα - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία - Υπογραφές με ένα ραντεβού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ήρθε στο λιμάνι "καυτό" όνομα - Φούντωσαν οι φήμες για συμφωνία - Υπογραφές με ένα ραντεβού!

Πότε γίνεται το deal. Ποιος θα εμπλακεί. Ο σκύλος ξέρει...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Από την στιγμή που το sportdog πρώτο, από τις αρχές Αυγούστου, έθεσε στο τραπέζι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς και τι δεν έχει γραφτεί. Το τελευταίο θέλει να έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πορτογάλου προπονητή. Και αυτό με αφορμή την παρουσία του ατζέντη του Μαρτίνς, αλλά και του CEO (πλέον) της αγγλικής εταιρείας Base Soccer με την οποία συνεργάζεται, του γνωστού και  μη εξαιρετέου από διάφορα deals στην Ελλάδα (κυρίως στο παρελθόν) Φρανκ Τρίμπολι στο ματς με την Τότεναμ την περασμένη Τρίτη. 

Το δίδυμο ήταν όντως στην Αθήνα, όντως κατόπιν πρόσκλησης του Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος όντας αντιπρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συνεργαστεί αρκετές φορές (πολύ περισσότερες απ’ ότι ο Ολυμπιακός) με την εταιρεία που ίδρυσε και προΐσταται ο Τρίμπολι (πλέον δεν είναι ιδιοκτησία του, αφού από το καλοκαίρι την έχει παραχωρήσει σε Αμερικάνους επενδυτές), αλλά ως εκεί.

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση,  έστω σε θεωρητικό ή φιλολογικό επίπεδο, δεν έγινε αυτές τις μέρες σχετικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μαρτίνς. Και επίσης, όταν αυτές οι συζητήσεις γίνουν, ο Τρίμπολι δεν θα έχει ανάμειξη, αφού είναι μια υπόθεση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Πορτογάλος μάνατζερ του προπονητή του Ολυμπιακού.

Έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή που στον sportdog θέσαμε την υπόθεση «ανανέωση Μαρτίνς» πως καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζονται. Η μία έχει εμπιστοσύνη στην άλλη, υπάρχει επικοινωνία, αρμονική συνεργασία, σεβασμός και κατανόηση. Εννοείται πως το αγωνιστικό κομμάτι και η πρόοδος της ομάδας στη σεζόν είναι τη δεδομένη στιγμή υψίστης σημασίας, κάτι που αναγνωρίζουν τόσο ο Μαρτίνς όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Και καμία από τις πλευρές δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε μια διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, με τον κίνδυνο να αποσυντονιστεί κατ’ οποιονδήποτε τρόπο η ομάδα. Όπως έχουν μεταφέρει στον «σκύλο»  πηγές στην «καρδιά» της υπόθεσης, όταν ανοίξει η σχετική συζήτηση, πρώτον δεν θα γίνει σε κοινή θέα (να είναι δηλαδή στο γήπεδο, ορατοί απ’ όλους μάνατζερ και συνεργάτες του Μαρτίνς σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ) και δεύτερον, αλλά το κυριότερο, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πίσω από κλειστές  πόρτες και δεν θα κρατήσει παραπάνω από μια συνάντηση…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα σκηνικά στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός - Τότεναμ! Τα "έσπασε" στα αποδυτήρια ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags