Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε – Μπαρτσελόνα: Νέο αδιανόητο «κάζο» για Μπαρτσελόνα – Χαμός στα Social Media με την... απόλυση Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-22 00:05:00

Νέο αδιανόητο «κάζο» για Μπαρτσελόνα – Χαμός στα Social Media με την... απόλυση Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο αδιανόητο «κάζο» για Μπαρτσελόνα – Χαμός στα Social Media με την... απόλυση Βαλβέρδε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα με κάτω τα χέρια (2-0) στην Γρανάδα!

 

Ερνέστο Βαλβέρδε – Μπαρτσελόνα: Ήττα-σοκ γνώρισε το βράδυ της Κυριακής η Μπαρτσελόνα, καθώς στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga έχασε με 2-0 στην εξαιρετική Γρανάδα που πάτησε πλέον στην κορυφή με 10 βαθμούς, ενώ οι Καταλανοί έμειναν στους επτά.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ μόλις δυο λεπτά μετά την έναρξη του ματς, όταν Σεμέδο έκανε διπλό λάθος, ο Πουέρτας έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Πικέ, πήρε περίεργη τροχιά που ξεγέλασε τον Τερ Στέγκεν και ο Αζίζ με κεφαλιά την έστειλα στα δίχτυα της κενής εστίας για το 1-0. Το 2-0 έγινε πάλι από... γκάφα, καθώς ο Βιντάλ έκανε πέναλτι και ο Αλβάρο στο 66’ σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέποντας την ομάδα του να μην... τραβάει, έριξε στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι τους Φατί και Μέσι, ωστόσο η Μπάρτσα δεν είχε κανένα πλάνο, δεν είχε κινητικότητα και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν έχασε με 2-0 και παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, καθώς πλέον έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία, εξέλιξη που προκάλεσε... έκρηξη οργής στα Social Media κατά του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πολλοί οπαδοί των Καταλανών μάλιστα ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του και χρησιμοποιούν το hashtag Valverde_Out!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 2-0

(1' Αζίζ, 66' πεν Βαντίγιο)

Οσασούνα-Μπέτις 0-0

Βιγιαρεάλ-Βαγιαδολίδ 2-0

(77' Καθόρλα πέναλτι, 89΄ Οντιβέρος)

Λεβάντε-Εϊμπαρ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 0-0

Κυριακή 22/9

Χετάφε-Μαγιόρκα

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ

Βαλένθια-Λεγανές

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές

Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags