Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στο sportdog για το ντέρμπι
| 2019-09-22 10:00:00

"Ρουκέτες" Πετρόπουλου: "Έτσι θα σηκώσει κεφάλι - Κρατήστε τον Δώνη - Ο Γιαννακόπουλος έχει..."

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" Πετρόπουλου: "Έτσι θα σηκώσει κεφάλι - Κρατήστε τον Δώνη - Ο Γιαννακόπουλος έχει..."

Τι λέει για τον κόσμο, αποθεώνει Ολυμπιακό. Ατάκες-φωτιά!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και στην κακή εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος στο sportdog, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι που περιμένει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ότι οι Πράσινοι πρέπει να εμπιστευτούν τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα του συλλόγου, τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική που υπάρχει στο προσκήνιο.

"Να σηκώσει κεφάλι"

"Ήταν βαριά η ήττα από τον Άρη. Φυσικά μια ήττα και με τέτοιο σκορ δεν είναι ο,τι καλύτερο στις τάξεις της ομάδας στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά η ομάδα αλλά θεωρώ ότι θα αναστρέψει το κλίμα. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να αναστρέψουν το κακό κλίμα. Έρχεται το ντέρμπι με Ολυμπιακό και μια νίκη μπορεί να γιατρέψει τις πληγές", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Πετρόπουλος. 



Πώς περιμένετε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

"Μπορεί τα προγνωστικά να δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό, αλλά σε ένα ντέρμπι οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί. Πάντα αρχίζει από το μηδέν το παιχνίδι, μην το ξεχνάμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, ο κόσμος θα είναι εκεί και πρέπει να είναι υποστηρικτικός. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σηκώσει κεφάλι γιατί έχει ξεκινήσει άσχημα. Εμείς που έχουμε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Γι' αυτό και παίζει σημαντικό ρόλο το πάθος και η θέληση, είναι στοιχεία που πρέπει να βρίσκονται σε υψηλό βαθμό". 

Τι χρειάζεται για να πάρει μπρος η ομάδα, μετά την κακή εκκίνηση που έχει κάνει στο πρωτάθλημα;

"Βασικό στοιχείο είναι να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Είναι γνώστες οι Δώνης και Νταμπίζας και ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν κρίσεις. Υπάρχει πλάνο τριετίας στην ομάδα, αυτό δήλωσε ο προπονητής, και οι άνθρωποι του συλλόγου ξέρουν καλύτερα".
"Έχει σχέδιο ο Γιαννακόπουλος"

Θεωρείτε ότι αν ο Παναθηναϊκός χάσει στο ντέρμπι, θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή;

"Στις ήττες αλλάζουμε εύκολα προπονητή στην Ελλάδα, είναι συχνό φαινόμενο. Αλλά με το πλάνο του Παναθηναϊκού, με αξιόλογη πορεία πέρσι και χωρίς μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, πήγε καλά η ομάδα και έβγαλε δικούς της παίκτες. Θεωρώ ότι πρέπει να στηριχτεί μέχρι το τέλος ο κύριος Δώνης και να κριθεί τον Ιούνιο. Κανείς δεν θέλει το κακό του Παναθηναϊκού από αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν. Θεωρώ ότι όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω". 

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Ολυμπιακό;

"Από την αρχή της σεζόν είναι καλός, πέρασε τρεις γύρους για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα γιατί θα έχουμε στέψη με διαφορετικό τρόπο. Είναι σημαντικό ότι και ο Άρης δυναμώνει και ανεβαίνει και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πατήσει ξανά στα πόδια του, να βοηθήσουν όλοι για να τα καταφέρει".

To PAO Alive είναι το μοναδικό πλάνο που υπάρχει στο προσκήνιο για να βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου να ξανασταθεί στα πόδια της, δεδομένου ότι προβλέπει και δημιουργία γηπέδου. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Είναι το μοναδικό πλάνο που φαίνεται στο προσκήνιο. Ο κύριος Γιαννακόπουκλος αγαπάει τον Παναθηναϊκό, η οικογένειά του χρόνια τώρα βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Πρέπει οι επιφανείς οπαδοί του συλλόγου να βοηθήσουν. Γιατί βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα για την ομάδα. Αν υλοποιηθεί, είναι ένα καλό πλάνο γιατί προβλέπει και δημιουργία γηπέδου. Έχουν σχέδιο για την ομάδα και το καλό της, γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού κουράστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια".

Τέλος, να κλείσουμε με τα δικά σας νέα;

"Επέστρεψα στο Αιγάλεω, εκεί από όπου άρχισα την καριέρα μου. Είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος και θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω πολλά. Το Αιγάλεω είναι ομάδα με σταθερή διοίκηση και θεωρώ ότι είναι κύριοι, πληρώνουν τα πάντα, και προσφέρουν ηρεμία. Είναι βασικό να υπάρχει σταθερή και αξιόπιστη διοίκηση για να προοδεύσει μια ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη απόφαση Δώνη - Αυτός θα παίξει στην επίθεση - "Τέλειωσε" δύο παίκτες ο κόουτς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags