Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ξημερώθηκε" ο Φερέιρα - Μήνυμα-φωτιά προς όλους - "Τελειώνει" με ΑΕΚ!
| 2019-09-23 13:07:00

"Βράζει" η Τούμπα - "Ξημερώθηκε" ο Φερέιρα - Μήνυμα-φωτιά προς όλους - "Τελειώνει" με ΑΕΚ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βράζει" η Τούμπα - "Ξημερώθηκε" ο Φερέιρα - Μήνυμα-φωτιά προς όλους - "Τελειώνει" με ΑΕΚ;

Τι έγινε μετά το ματς; Γιατί... ζορίζεται; Τον "σώζει" το τριετές;

ΠΑΟΚ: Προπονητής ο οποίος ξοδεύει παραπάνω από ένα δεκάλεπτο σε συνέντευξη Τύπου μετά από παιχνίδι, έχει πρόβλημα. Πόσο μάλλον όταν το διάστημα που βρίσκεται μπροστά από τα μικρόφωνα κοντεύει στο... ημίχρονο και μάλιστα εκτείνεται σε δύο σερί παιχνίδια. 

Τόσο πριν τη διακοπή, μετά το διπλό επί του Ατρόμητου όσο και μετά την επιστροφή, με τη χθεσινή ισοπαλία -με γκολ όπως και στο Περιστέρι στις καθυστερήσεις- ο Αμπέλ Φερέιρα... ξημερώθηκε δίνοντας εξηγήσεις στους εκπροσώπους Τύπου, προσπαθώντας να αποσαφηνίσει την άποψή του για το τι δεν πάει προφανώς ιδανικά και η ομάδα του δεν πείθει, αγκομαχά, αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό, τη φιλοσοφία και την αποτελεσματικότητά της μετά τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Και προφανώς, οι εξηγήσεις του Πορτογάλου δεν απευθύνονται μόνο στον Τύπο. Εμμέσως, αλλά σαφώς απευθύνονται (κυρίως) στ' αποδυτήρια, αφού η εικόνα των παικτών του είναι εδώ και πάνω από ένα μήνα πλέον εικόνα μπερδεμένων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών που δεν πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. 

Απευθύνονται στην κοινή γνώμη των πρωταθλητών, αφού είναι εμφανές πλέον πως και ο κόσμος της ομάδας προβληματίζεται απ' όσα βλέπει να συμβαίνουν μετά τα δύο ματς με τον Αγιαξ, ενώ ανάλογος είναι -και ολοένα και λιγότερο "κρυφός" ή καλυμμένος- και ο προβληματισμός που βγαίνει από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και καλύπτουν την καθημερινότητα των νταμπλούχων.

Και τέλος, απευθύνονται και στη διοίκηση του Δικεφάλου, η οποία έχει κάνει αρκετά το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη στήριξη που παρέχει στον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο όσο η εικόνα δεν βελτιώνεται τόσο και τα περιθώρια στενεύουν. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν και αποτελέσματα. Πριν τη διακοπή, ήρθε το "τρίποντο" με γκολ στις καθυστερήσεις, χθες, σώθηκε ο βαθμός με γκολ στις καθυστερήσεις.

Αν, για παράδειγμα, συνεχιστεί αυτό το σερί του ΠΑΟΚ με το χειρότερο όμως δυνατό σενάριο στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, τότε ο Αμπέλ Φερέιρα θα βρεθεί σε πολύ δεινή θέση.

Δεν θα λέγαμε πως είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά σε καμία περίπτωση πλέον αν κανείς κρίνει από το σύνολο των όσων φαίνονται στο γήπεδο, κυκλοφορούν σε media και αποδυτήρια, τον Πορτογάλο δεν θα τον "σώσει" η παχυλή αποζημίωση (υπενθυμίζουμε πως έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. ευρώ ετησίως) που προβλέπεται σε περίπτωση απόλυσής του.

Ή, για να το πούμε διαφορετικά, σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΚ, η διοίκηση του Δικεφάλου δεν θα εμποδιστεί από οποιοδήποτε ποσό αν κρίνεται πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή προσώπου στο τεχνικό επιτελείο. Κάτι που σε μια τέτοια περίπτωση (ήττα δηλαδή στο ντέρμπι) θα είναι και το επικρατέστερο σενάριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στην Τούμπα - Απίστευτη εντολή από Άρη - Θα τιναζόταν στον αέρα το ντέρμπι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags