Facebook Pixel ΠΑΟΚ:
| 2019-09-24 15:45:00

Στον "αέρα" βασικός άσος του ΠΑΟΚ - Τον "τελειώνει" ο Φερέιρα; - Μεγάλο ρίσκο πριν την ΑΕΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στον "αέρα" βασικός άσος του ΠΑΟΚ - Τον "τελειώνει" ο Φερέιρα; - Μεγάλο ρίσκο πριν την ΑΕΚ!

Τρελό δίλημμα στην Τούμπα. Τι συνέβη με αγαπημένο των οπαδών;

Δεν είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, είναι όμως η... βάση των περισσότερων. Κι αυτό γιατί θυμηθείτε μόνο στις δύο τελευταίες σεζόν του Δικεφάλου, με ένα νταμπλ και ένα ακόμη χαμένο λόγω αφαίρεσης βαθμών, πόσους από αυτούς τους κερδισμένους βαθμούς κράτησε με τις επεμβάσεις του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Η συμβολή του "Πάσχα" στην επιτυχία του Δικεφάλου όχι απλά κομβική, αλλά και καταλυτική. Φέτος όμως είναι αγνώριστος. Με την εξαίρεση πιθανώς του παιχνιδιού στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (όπου και εκεί, το γκολ που δέχεται από τον Ταλιαφίκο είναι… αστείο, σε σχέση τουλάχιστον με τις επεμβάσεις που έκανε), ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας διανύει φέτος μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε -άλλωστε δεν το λέμε εμείς, λέγεται ακόμη και στα πέριξ των αποδυτηρίων...- πως με την εξαίρεση του συγκεκριμένου παιχνιδιού,  ό,τι πάει στην εστία του 29χρονου κίπερ, "γράφει". Σίγουρα, δεν είναι ο μόνος, αφού όλη η ανασταλτική λειτουργία (και όχι μόνο) τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και ατομικά, δεν έχει καμία σχέση με τα πρότυπα και τα δεδομένα που γνωρίζαμε.

Κοντολογίς, ούτε ο Βαρέλα είναι... Βαρέλα, ούτε ο Κρέσπο, Κρέσπο. Πάντα όμως -και αυτή είναι η ατυχία της θέσης- τα πάντα γύρω από έναν τερματοφύλακα, είτε καλά είτε όχι, φαίνονται. Πόσο μάλλον όταν είναι (μονίμως σχεδόν) άσχημα.

Ο Φερέιρα εδώ και καιρό γίνεται δέκτης εισηγήσεων ή έστω προτροπών να δοκιμάσει και τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς, έναν από τους κορυφαίους δηλαδή τερματοφύλακες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν το είχε επιχειρήσει. Και ο ίδιος ο Πορτογάλος είναι σε δύσκολη θέση, οπότε θα το αποτολμήσει στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο ενδεχομένως να είναι καθοριστικό και για το μέλλον του προπονητή του Δικέφαλου; Δύσκολη σίγουρα απόφαση για τον Φερέιρα, το μόνο δεδομένο είναι πως τα "κανονάκια" του Έλληνα γκολκίπερ στη βασική ενδεκάδα, αν δεν έχουν σωθεί, σώνονται -σε περίπτωση παράτασης του ντεφορμαρίσματος του στο ματς με την Ένωση- οσονούπω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" στον ΠΑΟΚ από Σαββίδη - Έτσι το γυρίζει τούμπα - Φοβερή κίνηση - Θα... τρελαθεί ο Φερέιρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags