Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο άλλο άκρο o Μαρτίνς - Τα... σαρώνει όλα - Έως 10 αλλαγές στην ενδεκάδα
| 2019-09-25 14:05:00

Στο άλλο άκρο o Μαρτίνς - Τα... σαρώνει όλα - Έως 10 αλλαγές στην 11άδα - Mόνο ένας τη... γλιτώνει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στο άλλο άκρο o Μαρτίνς - Τα... σαρώνει όλα - Έως 10 αλλαγές στην 11άδα - Mόνο ένας τη... γλιτώνει!

Απίστευτο rotation του Πορτογάλου. Ποιοι βγαίνουν, ποιοι μπαίνουν.

Ολυμπιακός: Δεν ήθελε και... θεογνωσία να αντιληφθεί κανείς πού πάει το πράγμα στον Πειραιά μετά την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το καταγράψαμε εδώ στο sportdog από την πρώτη στιγμή, υπενθυμίζοντας και την αντίστοιχη περυσινή συμπεριφορά του Πέδρο Μαρτίνς σε αντίστοιχο μάλιστα χρονικό σημείο. Κοινώς, rotation!

Ο Πορτογάλος το πήρε το μήνυμα, κατάλαβε πως έφτασε στα... όριά της την "αγαπημένη" του ενδεκάδα, την ενδεκάδα που έφερε εις πέρας τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον, δεδομένα, τα πάντα δείχνουν πως ανοίγει το πλάνο, βάζοντας στο rotation όλα τα διαθέσιμα όπλα του.

Φυσικά, δεν περιμένει κανείς -και το λέμε από τώρα- πως υπό κανονικές συνθήκες την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ευρωπαϊκά του στο Βελιγράδι. Ίσα ίσα. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί θα προσπαθήσει ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει τους... Ευρωπαίους βασικούς του φρέσκους. Γι’ αυτό και παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να κάνει σαρωτικό rotation, αυτό αναμένεται στη σαββατιάτικη φιλοξενία της Λαμίας.

Μπορεί να είναι πρώιμο, αλλά δεν αποκλείεται σε σχέση με την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ να δούμε ακόμη και εννιά-δέκα αλλαγές! Στην άμυνα, λογικά ξεκουράζει τον Μεριά, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί και ο Σεμέδο. Ο Κούτρης θα επιστρέψει στα αριστερά, ενώ παίζει σοβαρά η πιθανότητα να ντεμπουτάρει ο Γκασπάρ.

Στο δίδυμο του κέντρου, δεδομένα θα πάρει ανάσες ο Γκιλέρμε, με τον Καμαρά να  μπαίνει στην ενδεκάδα, άγνωστο όμως αν βγαίνει από αυτήν ο Μπουχαλάκης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Μπενζιά θα δείξει αυτό που πιστεύουν όλοι στον Πειραιά, πως δηλαδή μπορεί να ανταποκριθεί ως "οκτάρι".

Διαφορετικά, ο Γαλλοαλγερινός έχει πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Βαλμπουενά σε ρόλο ελεύθερο, πίσω από τον επιθετικό, έχοντας στα πλευρά του τις δυνατές (πολύ δυνατές) υποψηφιότητες για να αγωνιστούν ως εξτρέμ, των Σουντανί και Λοβέρα (πάντα παίζει ο Ραντζέλοβιτς) με τον Ελ Αραμπί να είναι ουσιαστικά "κλειδωμένος" ως βασικός φορ.

Κοινώς, από τους "Ευρωπαίους" βασικούς, ο μόνος που δεν κουνάει είναι ο Σα και οι Ομάρ, Μπουχαλάκης, Σεμέδο είναι οι άλλοι τρεις που ίσως (με όχι αυξημένες πιθανότητες πάντως…) παραμείνουν στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα στη φόρα για ονοματάρα: Του έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός και μετά... παρακάλαγε να πάει στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags