Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν υπολογίζει Βέργο, Καμπετσή ο Δώνης - Τους... γλεντάει όλους ο Περέα
| 2019-09-25 22:34:00

Απίστευτος Δώνης, "τελειώνει" το πουλέν του Νταμπίζα - Τους "γλεντάει" όλους ο Περέα!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Δώνης, "τελειώνει" το πουλέν του Νταμπίζα - Τους "γλεντάει" όλους ο Περέα!

Ποιος τον ακολουθεί. Ήταν μεγάλο project. "Κλικ" για ονόματα.

Παναθηναϊκός: Προφανώς, ο τραυματισμός και η τιμωρία του Φεντερίκο Μακέντα (ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων) ανοίγει το μονοπάτι για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον Χουάν Περέα, ο οποίος και θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα των «πράσινων» στο ματς με τον Πανιώνιο.

Τι γίνεται όμως με τους άλλους φορ που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι… τίποτα! Στο στάτους τους, δεν αλλάζει το παραμικρό. Δεν είναι άλλωστε ενδεικτικό πως έχουν ήδη υποσκελιστεί από τον 19χρονο παντελώς άπειρο σε επαγγελματικό επίπεδο Κολομβιανό; Ο Βέργος, έκανε καλή προετοιμασία, αλλά… εξαφανίστηκε κάποια στιγμή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται από Δώνη – Νταμπίζα, αναζητώντας (εκ νέου) ομάδα εν όψει Ιανουαρίου.

Αν θα βρίσκεται στην αποστολή του επερχόμενου ματς, λόγω λειψανδρίας, δεν σημαίνει κάτι ως προς την κατάσταση του. Θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να διαφοροποιηθεί ο τρόπος που τον βλέπουν εντός ομάδας. Και το ίδιο ισχύει και για τον Καμπετσή, ο οποίος από εκεί που πέρυσι λογίζονταν μεταξύ των κορυφαίων projects της νέας εποχής του Παναθηναϊκού  και μάλιστα project που έφερε την υπογραφή Νταμπίζα (δική του επιλογή), εν τούτοις πλέον δεν υπάρχει στον… χάρτη.

Είναι άλλωστε ενδεικτική η ατάκα του «Ντάμπι» στην προ εβδομάδων συνέντευξη που παραχώρησε, σε πηγαδάκι η συγκεκριμένη, με την οποία ξεκάθαρα χαρακτήρισε τον Καμπετσή ως εξτρέμ και όχι ως φορ, μιας και στη συγκεκριμένη θέση δεν είχε την αποτελεσματικότητα που περίμεναν στον Παναθηναϊκό. Κάτι που πρακτικά μεταφράζεται πως δεν… υπάρχει, αφού πέραν των κλασικών εξτρέμ στους «πράσινους», ο Δώνης  προτιμάει να χρησιμοποιήσει εκεί – από τον Καμπετσή – ακόμη και τους Μπουζούκη, Ζαχίντ (όπως και έκανε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό) ή ακόμη ακόμη και τον επίσης παραγκωνισμένο, Χατζηθεοδωρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... πήρε κρανίο ο Δώνης - Έτσι "τελειώνει" Έλληνα άσο - Τι έκανε - Απόφαση... έγκλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags