Facebook Pixel Ηρακλής: Αυτή είναι η κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής - Αντίπαλος με Ολυμπιακό!
| 2019-09-27 20:33:00

Οριστικό: Αυτή είναι η κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής - Αντίπαλος με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Οριστικό: Αυτή είναι η κατηγορία που θα παίξει ο Ηρακλής - Αντίπαλος με Ολυμπιακό!

Ξανά στα χαμηλά ο "Γηραιός"...

Ηρακλής: Οι προσπάθειες του Ηρακλή να βρει ΑΦΜ, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί φέτος στη Super League 1 δεν απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από το μηδέν και από τη Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ο Ημίθεος βρίσκεται στον τρίτο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ΑΣ Νέων Κρήνης, Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Δόξα Τούμπας Θεσσαλονίκης, Ερμής Μηχανιώνας, Ιταλική Ακαδημία, Μαραθών Υποδομή 1926, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης Γ.Σ. και ΠΑΣ Κεραυνός Μονοπήγαδου.

Οι πρώτοι δυο κάθε ομίλου παίρνουν απευθείας την άνοδο στη Β΄ κατηγορία, ενώ ο τρίτος μέχρι τον έκτο της βαθμολογίας παίζουν πλέι οφ.  Οι παραπάνω ομάδες θα συγκροτήσουν ένα νέο όμιλο των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θ’ αγωνιστούν μεταξύ τους σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα των τριών αγωνιστικών και με bonus βαθμών, σύμφωνα με τη θέση που θα καταλάβουν στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 1 και θα ξεκινήσει με τρεις (3) βαθμούς, η ομάδα που θα καταλάβει την τέταρτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 2 και θα ξεκινήσει με δύο (2) βαθμούς, η ομάδα που θα καταλάβει την πέμπτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 3 και θα ξεκινήσει με ένα (1) βαθμό και η ομάδα που θα καταλάβει την έκτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 4 και θα ξεκινήσει και αυτή με ένα (1) βαθμό.

Η σειρά των αγώνων θα διεξαχθούν με τον παρακάτω κλειδάριθμο: 1η αγωνιστική: 1 Χ 3, 2 Χ 4, 2η αγωνιστική: 1 Χ 4, 2 Χ 3 και 3η αγωνιστική: 1 Χ 2, 3 Χ 4.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων, αν υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων ισχύουν όσα προβλέπονται στο άρθρο 20 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Σε περίπτωση που χρειαστεί να διεξαχθεί αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, τότε αυτό θα επιλεγεί σύμφωνα με την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση σ’ όλους τους ομίλους, μετά την ολοκλήρωση των τριών αγωνιστικών, θα αναδειχθεί τριταθλήτρια του ομίλου και θα ανέλθει στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την αγων. περίοδο 2020 – 2021.

Έτσι, συνολικά, στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2020-2021, θα ανέλθουν δώδεκα (12) ομάδες ήτοι απευθείας οι τέσσερις (4) πρωταθλήτριες και οι τέσσερις (4) δευτεραθλήτριες κάθε ομίλου και ακόμη τέσσερις (4) τριταθλήτριες (μία από κάθε όμιλο) με τη διαδικασία των play–offs.

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ

ΑΚΑΔ. Ζ. ΖΑΧΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ

ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΟΡΦΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ

Α.Ο. ΣΟΥΤΕΡΣ

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΚΕΩΝ

ΚΑΝΑΡΗΣ

ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

 

3ος όμιλος

Α.Σ. ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΟΞΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Α.Σ.

ΕΡΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΜΑΡΑΘΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗ 1926

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Γ.Σ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Π.Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ Α (Hρακλής)

 

4ος όμιλος

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 2015

ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΩΝ

Π.Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΩΝ

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ


Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags