Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Δεν πάει στην ΑΕΚ - Φεύγει για το εξωτερικό
| 2019-09-28 17:04:00

Ποια ΑΕΚ τώρα; Εκεί παίρνει μεταγραφή ο Χατζηγιοβάνης - Τρελό deal - "Άφωνοι" στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Ποια ΑΕΚ τώρα; Εκεί παίρνει μεταγραφή ο Χατζηγιοβάνης - Τρελό deal - "Άφωνοι" στον ΠΑΟ!

Το... ψήνει εδώ και καιρό. Προχωρημένες επαφές. Ρεπορτάζ-φωτιά.

Παναθηναϊκός: Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και όλα δείχνουν ότι δεν θα παραμείνει στο Τριφύλλι.

Το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια επιθυμεί από τον Ιανουάριο και έπειτα έχει βάλει… φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του, ένα εκ των οποίων ήθελε την ΑΕΚ να μπαίνει «σφήνα» για την απόκτησή του.



Παρ’ όλα αυτά, η φημολογία αυτή δεν έχει βάση στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Χατζηγιοβάνη δεν έχει κάποια ενημέρωση και γνώση περί ενδιαφέροντος της Ένωσης για τον πελάτη του.

Αντιθέτως, το παιχνίδι για τον «Χάτζη» παίζεται στο εξωτερικό και το πιθανότερο είναι η υπόθεση του Έλληνα εξτρέμ να κλείσει με μετακόμισή του σε ομάδα της Ολλανδίας ή του Βελγίου!

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι επαφές του Παναθηναϊκού είναι προχωρημένες. Ο Χατζηγιοβάνης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο, φέρνοντας πρόταση που θα περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης και ίσως ένα μικρό ποσό για τους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασισμένος ο Αλαφούζος για Παναθηναϊκό – Το παίρνει πάνω του! Δίνει τις μετοχές της ΠΑΕ αν...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags