Facebook Pixel Άρης – ΑΕΛ: Τεράστιο «διπλό» της ΑΕΛ με ανατροπή από 2-0... 2-3 τον Άρη – Πάρτι... ΠΑΟΚτσήδων! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-28 19:19:00

Τεράστιο «διπλό» της ΑΕΛ με ανατροπή από 2-0... 2-3 τον Άρη – Πάρτι... ΠΑΟΚτσήδων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο «διπλό» της ΑΕΛ με ανατροπή από 2-0... 2-3 τον Άρη – Πάρτι... ΠΑΟΚτσήδων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λάρισα πέτυχε μία απίστευτη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Άρης – ΑΕΛ: Την ανατροπή της χρονιάς πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη, κατάφερε να φύγει με τη νίκη με σκορ 2-3!

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με γκολ των Βέλεθ και Γκάμα στο 10ο και 12ο λεπτό αντίστοιχα, ωστόσο η Λάρισα απάντησε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 πριν φύγει το ημίχρονο με γκολ του Νούνιτς στο 20’ και στο 33’. Η ανατροπή όμως ολοκληρώθηκε στο 74ο λεπτό με γκολ του Ουάρντα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε. Αμφότεροι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν κι έχασαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι, ωστόσο δεν βρήκα το πολυπόθητο γκολ για να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, στο 94ο λεπτό υπήρξε διακοπή του ματς και εξέταση του VAR για χέρι-πέναλτι υπέρ του Άρη, όμως ο διαιτητής Σκουλάς γύρισε τη φάση πιο πίσω και έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ της ΑΕΛ.

Από 2-0... 3-2 και θρίλερ με VAR

Ο Άρης με φόρα από τις δύο εκπληκτικές εμφανίσεις του κόντρα σε Παναθηναϊκό (4-0) και ΠΑΟΚ (2-2), μπήκε... φορτσάτος στο γήπεδο και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του. Μάλιστα, μόλις στο 9ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ιντέγε, όμως ο Μπράλιτς μπλόκαρε το σουτ, ωστόσο στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κρίοστινσον απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Ντιγκινί, ωστόσο ο Μπρούνο Γκάμα πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0!

Τα δύο γρήγορα γκολ ωστόσο επηρέασαν την απόδοση των «Κίτρινων», οι οποίοι... χαλάρωσαν και το πλήρωσαν. Η ΑΕΛ ισορρόπησε άμεσα το ματς και στο 20’ με τον Νούνιτς μείωσε σε 2-1 με κοντινό σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 33’ με προβολή, μετά από σέντρα του Ουάρντα έγραψε το 2-2!

Τα δύο γκολ... ξύπνησαν τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ανέκτησαν αμέσως την κατοχή και στο 38’ έχασαν μία ακόμα καλή ευκαιρία με το σουτ του Φετφατζίδη να φεύγει λίγο άουτ. Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να πιέζει και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την κόντρα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα καλή ευκαιρία στο 53’ με το σουτ του Ροζ να φεύγει λίγο άουτ, ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του Ιντέγε στο 60’, ενώ το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 65’ στη διπλή ευκαιρία στο 65’, όταν το σουτ του Ντιγκινί σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ το Ροζ από κοντά άουτ!

Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λάρισα κατάφερε να κάνει το 2-3 στο 74’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε, ο Ουάρντα πήρε την καρφωτή κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε ασφυκτικά, είχε τεράστιες ευκαιρίες, ακόμα και δοκάρι, όμως δεν βρήκε γκολ. Μάλιστα, στο 97ο λεπτό του ματς ο διαιτητής Σκουλάς κοίταξε το VAR για χέρι-πέναλτι υπέρ των Κίτρινων, ωστόσο τελικά γύρισε τη φάση πιο πίσω κι έδωσε επιθετικό φάουλ.

Δείτε το 1-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-1 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-2 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-3 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΑΡΗΣ (Τερζής): Έμαν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπα (71’ Ντουάρντε), Μπρούνο Γκάμα (62’ Λάρσον), Φετφατζίδης (77’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Σετσέροβιτς (77’ Μπαστός), Μπράλιτς, Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρντα (90’ Γκόικοβιτς), Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (65’ Φατιόν), Νούνιτς



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags