Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Ξέφυγε τελείως ο Ουάρντα – Απίστευτα σχόλια στα Social Media για τον Άρη και τους οπαδούς του (ΦΩΤΟ)
| 2019-09-28 22:50:00

Ξέφυγε τελείως ο Ουάρντα – Απίστευτα σχόλια στα Social Media για τον Άρη και τους οπαδούς του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέφυγε τελείως ο Ουάρντα – Απίστευτα σχόλια στα Social Media για τον Άρη και τους οπαδούς του (ΦΩΤΟ)

Η... τρέλα του Αιγύπτιου επέστρεψε!

Άρης – ΠΑΟΚ: Ο Αμρ Ουάρντα συνεχίζει να... προκαλεί διαδικτυακά μετά το μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στον Άρη, με δική του εξαιρετική εμφάνιση και 2-3 από 2-0.

Ο Αιγύπτιος άσος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, είχε μία ασίστ και πέτυχε το τρίτο γκολ, ωστόσο η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Θυμίζουμε, πως ο Ουάρντα πριν την σέντρα μούντζωσε οπαδούς του Άρη που τον γιούχαραν και τον «έκραζαν» που δόθηκε πάλι δανεικός και στη συνέχεια όταν έβαλε γκολ τους έδειξε επιδεικτικά τα αυτιά του.



Αμέσως μετά βέβαια ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, αλλά το έκανε για να μη δεχθεί κίτρινη όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά, στις οποίες σημείωσε επίσης πως δεν χάνει ποτέ στο Χαριλάο.

Ο Ουάρντα όμως δεν σταμάτησε σε αυτά, καθώς προχώρησε σε ένα διαδικτυακό... χτύπημα, που σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του, έχοντας την εξής λεζάντα: «Ο μπαμπάς σας λέει καληνύχτα.....!!!!!!».

Δείτε τη φωτογραφία:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags