Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Βαρούχας για την επίμαχη φάση πριν το 2-2 και το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου
| 2019-09-29 22:27:00

Τι είπε ο Βαρούχας για την επίμαχη φάση πριν το 2-2 και το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου

Sportdog Team
Τι είπε ο Βαρούχας για την επίμαχη φάση πριν το 2-2 και το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου

Ανέλυσε τις φάσεις που έχουν... σηκώσει πολλή συζήτηση.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι των Δικεφάλων έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να καλείται να σχολιάσει τις ουκ ολίγες αμφισβητούμενες φάσεις στην ΕΡΤ.

Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας έκρινε πως και τα τέσσερα γκολ που κατακυρώθηκαν ήταν σωστά, όπως και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ, ωστόσο έκανε ορισμένες επισημάνσεις που αξίζει να σημειωθούν.

Αναφορικά με το πέναλτι του Δικεφάλου του Βορρά για χέρι του Μπακάκη ο κ. Βαρούχας τόνισε ότι σωστά καταλογίστηκε όμως επεσήμανε πως ο βοηθός διαιτητή είχε ξεκάθαρο οπτικό πεδίο και θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει ο ίδιος τον ρέφερι για την παράβαση, αντί να ληφθεί η απόφαση μέσω VAR.

Για το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου στο 63’, είπε ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και πως όντως η μπάλα δεν φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή στην πρώτη κεφαλιά του Γιακουμάκη. Άφησε, ωστόσο, μια επιφύλαξη από τη στιγμή που η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε να υπάρχει τεχνολογία γραμμής, όπως συμβαίνει σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα.

Τέλος, ο κ. Βαρούχας εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κρίστιτσιτς στον Αουγκούστο πριν το γκολ της ΆΕΚ για το 2-2, διευκρινίζοντας ότι ο Σέρβος έχει βρει την μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags