Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον "τελείωσε" ο Δώνης - "Κόντρα" με Νταμπίζα - Απίστευτη εξέλιξη!
| 2019-09-30 11:59:00

Οριστικό: Τον "τελείωσε" ο Δώνης - "Κόντρα" με Νταμπίζα - Έχασαν 800.000 ευρώ - Απίστευτη εξέλιξη!

του Νίκου Στεργίου
Οριστικό: Τον "τελείωσε" ο Δώνης - "Κόντρα" με Νταμπίζα - Έχασαν 800.000 ευρώ - Απίστευτη εξέλιξη!

Τα πάνω-κάτω για Έλληνα άσο. Πώς άλλαξαν όλα; Τρελή χασούρα...

Νίκος Νταμπίζας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 5 Σεπτεμβρίου, απαντώντας στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη: "Με τον Τάσο είμαστε στη διαδικασία. Πιστεύω ότι έχει καταλάβει ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον του. Αν επιλέξει να φύγει είναι σεβαστό. Αν ένα παιδί πιστεύει ότι αξίζει κάτι άλλο, η διαδικασία είναι εκεί για να το δείξει. Εχει συμβόλαιο για άλλους 11 μήνες για να αλλάξει γνώμη. Η μπάλα είναι στα πόδια του Τάσου, έχω μιλήσει μαζί του και μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος".

Γιώργος Δώνης, χθες, μετά το ματς του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη: "Ο Χατζηγιοβάννης θέλει να φύγει".

Διαφορετικές δεν είναι οι δηλώσεις των δύο... κουμανταδόρων του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού, ωστόσο η απόσταση είναι προφανής. Και σίγουρα, τα δεδομένα, μοιάζει να έχουν αλλάξει, τουλάχιστον σε επίπεδο προσέγγισης Νταμπίζα και Δώνη σε σχέση πάντα με τα όσα έλεγε ο τεχνικός διευθυντής στις αρχές του μήνα. 

Το "τρένο" ουσιαστικά έβγαλε... κόκκινη κάρτα στον 23χρονο εξτρέμ με τη χθεσινή αναφορά του, πρακτικά τελειώνοντας και τη σεναριολογία που εσχάτως είχε αναπτυχθεί (και προέρχονταν από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού) που ήθελε τον παίκτη να έχει αλλάξει άποψη αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πλέον, είναι σαφές πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν υπολογίζεται, ή για να το πούμε διαφορετικά, εφόσον ο προπονητής του Παναθηναϊκού κρίνει -και το κάνει δημοσίως- πως είναι φευγάτος δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Συνεπώς, το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται αποτελεί και προάγγελο του εφεξής αγωνιστικού του στάτους, που μαθηματικά και εκτός θεαματικού πλέον απροόπτου οδηγεί στη φυγή του από τον σύλλογο.

Με προφανή οικονομική ζημιά, αφού παρότι στον Παναθηναϊκό δεν ήρθε πρόταση ανάλογη των "θέλω" του συλλόγου το καλοκαίρι, η μία τουλάχιστον που έφτασε, αυτή της Λέγκια ήταν περίπου 800.000 ευρώ. Πλέον όμως, ο "Χάτζη" θα φύγει είτε τον Ιανουάριο με αντίτιμο πολύ, μα πολύ χαμηλότερο είτε το προσεχές καλοκαίρι ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Φήμες ότι "τελειώνει" προπονητής - Αν χάσει, έφυγε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags