Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σπόντες" Τεβεκέλη για Σιδηρόπουλο και Μελισσανίδη - Ατάκες-φωτιά για το VAR
| 2019-10-01 18:50:00

"Σπόντες" Τεβεκέλη για Σιδηρόπουλο και Μελισσανίδη - Ατάκες-φωτιά για το VAR

Sportdog Team
"Σπόντες" Τεβεκέλη για Σιδηρόπουλο και Μελισσανίδη - Ατάκες-φωτιά για το VAR

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τη διαιτησία.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Με αφορμή τα παράπονα που εξέφρασε ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο υπεύθυνος διαιτησίας του Δικεφάλου του Βορρά άφησε "αιχμές" για τον Τάσο Σιδηρόπουλου, ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να τοποθετούνται ξένοι διαιτητές στο VAR με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5.

Παράλληλη, αναφέρθηκε στην κλήση του Δημήτρη Μελισσανίδη σε απολογία, τονίζοντας με νόημα ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πήγε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, τη στιγμή που η ομάδα του δεν είχε κάνει φάση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το VAR: «Στην αρχη ακούστηκε ότι θα υπάρξει το περσινό πλάνο, εν τέλει αποφασίστηκε ότι θα χρησιμοποιηθούν ξένοι στα παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων. Βλέπουμε όμως ότι στο VAR επιλέγονται Έλληνες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βάζει και ξένο διαιτητή στο VAR. Και οι ξένοι κάνουν λάθη αλλά και από τις δύο πλευρές. Αυτό φέρνει την εμπιστοσύνη».

Για το εάν θα υπάρχει αντίδραση εάν ξαναοριστεί ο Σιδηρόπουλος: «Οι αντιδράσεις είναι καλές και κακές.Είναι ανάλογα και πως θα το πάρει ο ποδοσφαιριστής.Είναι καλό ότι γίνεται να γίνεται με χαμηλό προφίλ έτσι ώστε να μην περιμένει ο παίκτης πότε θα αδικηθεί ή όχι. Για αυτό και την περσινή χρονιά κρατήσαμε χαμηλά τη μπάλα».

Για τον Σιδηρόπουλο: «Είναι κάτι το ανεξήγητο. Όταν βλέπεις έναν διαιτητή να είναι στην ελίτ στην Ευρώπη αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη».

Για τη φάση στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Το γεγονός και μόνο ότι ο διαιτητής πήγε στη σέντρα σημαίνει ότι είχε αμφιβολίες και περίμενε να δει εάν είχε πάρει τη σωστή απόφαση. Εάν του ξεκαθάρισαν από το VAR ότι είναι καθαρή η φάση τότε καλά έκανε και συνέχισε. Είναι μια οπτική γωνία. Έπρεπε να πάει στο VAR για να αποφασίσει ο ίδιος. Είναι στη ροή του αγώνα και έπρεπε να πάει να το δει».

Για το εάν έχει σταλθεί επιστολή στην ΚΕΔ: «Ναι. Ότι είπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα κάνει, το έκανε. Ότι ήταν απαραίτητο να γίνει έγινε. Είναι νωρίς ακόμη να έρθει απάντηση όμως.»

Για το VAR: «Κακώς το έχουμε υποβαθμίσει. Όμως, στην πρώτη αγωνιστική δεν δόθηκε αυτό που έπρεπε και στερήθηκε μια ευκαιρία από μια ομάδα, επίσης στον ΠΑΟΚ στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει μια νίκη στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, έχει διορθώσει μέχρι στιγμής 20 αποφάσεις. Πάμε και στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Κανείς δεν αμφισβητεί τη νίκη του ΠΑΟΚ γιατί χρησιμοποιήθηκε ορθά εκεί. Πιστεύει ότι θα προσφέρει θα βοηθήσει αρκεί κάποιοι να γίνεται η σωστή δουλειά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ήταν καταπληκτικό το α ημίχρονο με την ΑΕΚ. Η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Θα πάμε καλύτερα. Πρώτοι πιστέψαμε στο VAR, θέλουμε το VAR και τη δικαιοσύνη στο γήπεδο»

Για την κλήση απολογίας του Μελισσανίδη: «Εφόσον ο διαιτητής έγραψε ότι έχει γίνει τότε ορθώς κλήθηκαν σε απολογία. Όμως, να μην έχει κάνει καμία φάση η ΑΕΚ και να πάω να διαμαρτυρηθώ δε μπορώ να το καταλάβω. Κακώς επετρέπηκαν σε μη φυσικά πρόσωπα να μπουν εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags