Facebook Pixel ΑΕΚ: Απάντηση από Πατούλη
| 2019-10-04 22:05:00

Απάντηση Πατούλη στην ΑΕΚ για Αγιά Σοφιά – Εξελίξεις από εβδομάδα

Sportdog Team
Απάντηση Πατούλη στην ΑΕΚ για Αγιά Σοφιά – Εξελίξεις από εβδομάδα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής πήρε θέση για το ζήτημα.

Επιστολή στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, έχει στείλει εδώ και μερικές μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία εκφράζεται ανησυχία για τις καθυστερήσεις στα κομμάτια του project του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, που εξαρτώνται από την Περιφέρεια.

Στην επιστολή γινόταν σε ήπιους τόνους σαφής αναφορά στο ό,τι εδώ και μήνες, δηλαδή με την διοίκηση της Ρένας Δούρου, είχαν κλείσει όλες οι τυπικές διαδικασίες και είχαν αναρτηθεί οι σχετικές αποφάσεις στην Διαύγεια, οπότε σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση.

Ο Γιώργος Πατούλης πήρε θέση επί του θέματος, τονίζοντας, ότι η Περιφέρεια στηρίζει την κατασκευή του γηπέδου και προγραμμάτισε συνάντηση με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών.

«Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων», αναφέρει η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags