Facebook Pixel Τα δεδομένα για Βέλεθ, Άρη και... ΑΕΚ!
| 2019-10-05 12:00:00

Ανατροπή με Βέλεθ - "Ντου" από top ομάδα - Είναι πολλά τα λεφτά - Πού θα υπογράψει;

Sportdog Team
Ανατροπή με Βέλεθ - "Ντου" από top ομάδα - Είναι πολλά τα λεφτά - Πού θα υπογράψει;

Χαμός στη Superleague. "Τρελαμένος" Καρυπίδης. Όλα τούμπα!

To όνομα του «παίζει» τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων. Γράφτηκε πως απασχολεί την ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού, οπότε και μένει ελεύθερος, με την «φωτογραφική» μάλιστα υποσημείωση πως ο… προξενητής των δύο πλευρών είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Αρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Το… γαϊτανάκι μάλιστα συνεχίστηκε με νέα, παρασκηνιακά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φραν Βέλεθ, να βρίσκεται στις λίστες και άλλων – πλην Ενωσης – μεγάλων ομάδων, οι οποίες ακριβώς θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως από 1η Ιανουαρίου, ο Ισπανός στόπερ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Αρης θα πέσει… αμαχητί, αποδεχόμενος τη μοίρα του (να φύγει δηλαδή ο Βέλεθ). Όπως τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η Metrosport, η διοίκηση των «κίτρινων» ετοιμάζει οσονούπω να καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Βέλεθ προκειμένου να τον «δέσει» στο «Βικελίδης, κόβοντας έτσι τον βήχα των ανταγωνιστών για την υπογραφή του.

O sportdog, παρουσιάζοντας τις προηγούμενες μέρες το ρεπορτάζ αναφορικά με την φημολογούμενη εμπλοκή Διαμαντόπουλου στο φλερτ που «φωτογραφίζεται» πως υπάρχει με την ΑΕΚ, είχε επισημάνει πως οι πρώτες επαφές των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο έχουν ήδη γίνει. Ωστόσο, η απόσταση που τις χωρίζει είναι πολύ μεγάλη. Τόση που δεν επιτρέπει αισιοδοξία για επέκταση της συνεργασίας τους και ήταν αυτή η αφορμή να κυκλοφορήσουν τα σενάρια που εμπλέκουν άλλες ελληνικές ομάδες στη διεκδίκηση του Ισπανού στόπερ.

Επειδή όμως, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, αυτά μοιάζουν να προέρχονται περισσότερο από την πλευρά του Βέλεθ, παρά να είναι μια απτή προοπτική (οι περισσότερες ομάδες προβληματίζονται για την ευπάθεια του Ισπανού στους τραυματισμούς), καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να μην αποκλείσουμε τίποτα προκαταβολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός έχει "τρελάνει" τους μεγάλους - Θα... πάρει ανάποδες ο Κούγιας - "Παίρνει μεταγραφή" με ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags