Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ώρες - Συνάντηση που κρίνει τα πάντα - Τον διώχνουν;
| 2019-10-08 11:11:00

Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟ - Συνάντηση που κρίνει τα πάντα - Τον "τελειώνουν"; - Αυτός... παρακαλάει!

του Νίκου Στεργίου
Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟ - Συνάντηση που κρίνει τα πάντα - Τον "τελειώνουν"; - Αυτός... παρακαλάει!

Άνω-κάτω οι Πράσινοι. Τι θα κάνει ο Δώνης. Απόφαση-φωτιά.

Παναθηναϊκός: Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το ξεκαθάρισμα στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού", ή έστω να ξεκινήσει με οποιονδήποτε τρόπο, είναι επιβεβλημένο.

Η αρχή λοιπόν έγινε χθες, με την απολογία (όπως βαφτίστηκε, γιατί σίγουρα ο Γάλλος δεν την είδε έτσι) του Γιοάν Μολό στον Νίκο Νταμπίζα. Ο 30χρονος εξτρέμ έδωσε τις εξηγήσεις του για τα όσα προηγήθηκαν του παιχνιδιού με την Ξάνθη, ενημερώθηκε πως σήμερα εκκρεμεί μια ακόμη συνάντηση με τον... αντίδικο της υπόθεσης, τον Γιώργο Δώνη και παράλληλα πως ανάλογα το τι θα βγει ως πόρισμα, θα δεχτεί το προβλεπόμενο πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Παράλληλα φυσικά, όπως τονίζουν τα σχετικά ρεπορτάζ, του διαμηνύθηκε πως θα τελεί υπό "παρακολούθηση" και πως θα κρίνεται ανάλογα με την εφεξής συμπεριφορά του.

Τώρα, κατά πόσον κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αποτελεσματικό, με ποιους δηλαδή τρόπους μπορεί ο σύλλογος να "συνετίσει" έναν ποδοσφαιριστή, όταν για παράδειγμα το βασικό του μέσο είναι η λύση συμβολαίου, που απαιτεί είτε αποζημίωση (που δεν γίνεται να δοθεί) είτε τη συναίνεση του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν δεν έχει δοθεί από κανέναν και με τον Γάλλο μοιάζει μάλλον απίθανο να υποθέσουμε πως θα γίνει, είναι κάτι που απλώς εναπόκειται στην καλή πίστη. 

Πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε το τι έγινε με το δεύτερο θέμα που φαίνεται πως οδεύει προς ξεκαθάρισμα, αυτό του Τάσου Χαζηγιοβάνη. Μετά τις δηλώσεις του προπονητή μετά το ματς με τον Πανιώνιο, που ουσιαστικά "έδωσε" τον 22χρονο εξτρέμ, στον Παναθηναϊκό έγιναν δέκτες πως η πλευρά του "Χάτζη" θα μπορούσε να αξιοποιήσει και αυτές τις δηλώσεις, αλλά και το τι ακολούθησε (με την όπως εκτιμούσε το περιβάλλον του Ελληνα μεσοεπιθετικού στοχοποίησή του) φτάνοντας μέχρι και στη δικαστική οδό.

Προφανώς, για να πέσουν οι τόνοι, ο Γιώργος Δώνης έκανε μια σαφώς ηπιότερη δήλωση, προσπαθώντας να "μαζέψει" κάπως την κατάσταση, ενώ είχε και τετ-α-τετ συζήτηση με τον ίδιο τον παίκτη, στην οποία συνεχίζοντας την τακτική της εξομάλυνσης του εξήγησε πως θα πάρει τις ευκαιρίες του... εν καιρώ.

Κάτι που μπορεί να μην είχε θετικό αποτέλεσμα στην ψυχολογία του "Χάτζη" (και πώς άλλωστε να γινόταν διαφορετικά), με τον ίδιο να διατρανώνει παντού -όπως  άλλωστε καταγράφεται και σε σημερινό δημοσίευμα του sportime- πως θέλει να αγωνιστεί, πως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό και πως τη δεδομένη στιγμή δεν είναι επηρεασμένος από την αρνητική τροπή που έχουν πάρει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συζητήσεις πάντως και επαφές που εκτιμάται πως θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της διακοπής προκειμένου να εξομαλυνθεί πλήρως το τοπίο και να δημιουργηθεί το υπόβαθρο -κυρίως... επικοινωνιακό- για την επιστροφή του νεαρού άσου στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και με αρχή τη σημερινή συνάντηση τεχνικού διευθυντή και προπονητή με τον Γιοάν Μολό, να γίνουν και τα απαραίτητα για να αποφορτιστεί κατά το δυνατόν το γενικότερα επιβαρυμένο κλίμα στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή top Έλληνα άσου στη Superleague - Τεράστιο "μπαμ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags