Facebook Pixel Λαμία - Παναιτωλικός: "Φούντωσαν" τα σενάρια για αποχώρηση Αντωνίου και Κάστρο
| 2019-10-08 20:45:00

"Τσουνάμι" στη Superleague - "Τέλος" Έλληνας κόουτς - Έτοιμος ο διάδοχος - Φεύγει και δεύτερος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τσουνάμι" στη Superleague - "Τέλος" Έλληνας κόουτς - Έτοιμος ο διάδοχος - Φεύγει και δεύτερος!

Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Χαμένος δεν προέκυψε χτες από το ματς που έκλεισε την 6η αγωνιστική της Superleague. Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, διατηρώντας ωστόσο το θολό τοπίο αναφορικά με τους προπονητές τους. Κοινό μυστικό παραμονές του παιχνιδιού πως όποιος γνώριζε την ήττα, τότε θ’ άλλαζε και προπονητή. Το ματς ήρθε ισόπαλο, οι δύο ομάδες όμως έμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και η… θολούρα αναφορικά με τους δύο τεχνικούς, εξακολουθεί.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί από χτες το βράδυ θέλει τον Σωτήρη Αντωνίου να έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της Λαμίας. Επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αλλά ούτε  και διαψευστεί, ενώ ανεπισήμως κυκλοφορούν ήδη τα ονόματα των υποψηφίων διαδόχων: πρώτο του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος αποχώρησε πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, ακολουθούν αυτά του Άκη Μάντζιου (ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανιωνίου) και του ανενεργού φέτος, Γιώργου Παράσχου.

Από την άλλη, ο Λουίζ Κάστρο, ακόμη, στηρίζεται. Κανείς στον Παναιτωλικό δεν είναι ικανοποιημένος από το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, άπαντες όμως συμφωνούν πως η δουλειά που κάνει ο Πορτογάλος είναι καλή και, για διάφορους λόγους, αυτή δεν βγαίνει στο γήπεδο. Προφανώς βέβαια, ο προβληματισμός είναι στα ύψη, ωστόσο στο Αγρίνιο από την στιγμή που μπήκαν στον… χορό της ανανέωσης του ρόστερ και της αναδόμησης του αγωνιστικού πλάνου, με τη συνεργασία με την Μπενφίκα (κοινό μυστικό πως ο Κάστρο αποτέλεσε υπόδειξη, όχι απόφαση, των Λουζιτανών), είναι ουσιαστικά «υποχρεωμένοι» να… χορέψουν και να στηρίξουν την επιλογή τους μέχρι τέλους. Το ερώτημα βέβαια είναι μέχρι που φτάνει το… τέλος, γιατί ήδη το όνομα του Γιάννη Πετράκη πλανάται εδώ και μέρες στα πέριξ της ομάδας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει μεγάλη μπάλα - Αγκαλιά με αιθέρια ύπαρξη ο Ουάρντα στο Κολωνάκι - Αποκλειστικές ΦΩΤΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags